Dia amplia el servei de comandes a domicili a Catalunya per l'increment de la demanda

La companyia ha convertit un supermercat de Castellar del Vallès en una plataforma de preparació i enviament de compres telemàtiques

Imatge d'un treballador de Dia preparant una comanda a domicili
Dia ha transformat un supermercat de Castellar del Vallès en una plataformar de preparació i repartiment de comandes. | Europa Press

Grup Dia ha ampliat el seu servei de compra en línia a Catalunya per donar resposta al creixement de la demanda davant la pandèmia del coronavirus. Per fer-ho, la companyia ha convertit una de les seves botigues a la província de Barcelona en una plataforma d'ús exclusiu de preparació i repartiment de comandes en línia.

Concretament, es tracta del supermercat situat al carrer Osona de Castellar del Vallès, que se suma a altres establiments del mateix tipus que la companyia té a ciutats com Barcelona, Sevilla, Madrid, Cadis, Màlaga i Saragossa, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat.

A la botiga de Castellar del Vallès treballen 20 preparadors de comandes que tenen la capacitat  de servir fins a 96 lliuraments diaris, de manera que la cadena de supermercats ha aconseguit augmentar cada dia un 50% les franges horàries de lliurament disponibles i el nombre de comandes realitzades.

Ampliant la xarxa de venda telemàtica

El director regional de Grup Dia a Catalunya, Fernando Pérez Oteiza, ha explicat que la compra telemàtica és l'opció més segura durant el coronavirus, i per això han reforçat la plantilla amb 100 nous empleats. «Ens estem adaptant en un temps rècord a la situació, buscant totes les opcions que ens permetin arribar al màxim nombre de llars en el menor temps possible», ha dit Pérez Oteiza.

A Catalunya, més de 4,8 milions de llars té accés al servei de compra en línia de Dia, que serveix en 74 poblacions a 176 codis postals. Per tal de continuar augmentant la seva capacitat, Dia va tancar el passat mes de març un acord amb Glovo per a repartir comandes a domicili des d'una xarxa de 61 botigues a Barcelona, una a Lleida i tres a Girona, gràcies al qual 283.000 noves llars han pogut accedir al servei.


Comentaris

envia el comentari