Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb un ordinador i els logos de Movistar i Vodafone

La companyia amb la fibra més ràpida de tot Espanya: ni Movistar ni Vodafone

Movistar i Vodafone es veuen sorpresos per una nova companyia que està arrasant al mercat espanyol

Al competitiu món de les telecomunicacions, la velocitat de la xarxa de fibra és un factor crucial per als usuaris. Durant molt de temps, Movistar i Vodafone han estat els noms més reconeguts al mercat espanyol. Tot i això, un nou jugador ha pres la davantera en aquest sentit.

Segons els darrers informes, Digi és ara l'operador amb la xarxa de fibra més ràpida a Espanya. Segons un estudi d'Ookla, una empresa especialitzada en proves de velocitat d'internet, Digi ha aconseguit velocitats de descàrrega i pujada que superen les dels seus competidors.

En el cas de Digi, la velocitat de descàrrega màxima és 891,71 Mbps i de pujada 912,47 Mbps. El segueix en aquesta classificació Orange amb 720,47 Mbps i 742,04 Mbps, respectivament. El cinquè lloc és per Movistar, darrere de Jazztel i Yoigo.

Muntatge amb una imatge de fons d'una botiga Digi amb els logos de Movistar i Vodafone i un home sorprès
Digi s'ha convertit en una alternativa seriosa | Europa Press, Movistar, Vodafone, Getty Images

La clau de l'èxit de Digi rau en la infraestructura moderna i eficient. La companyia ha invertit significativament en tecnologia d'última generació, cosa que li permet oferir una experiència d'usuari superior. A més, ha adoptat una estratègia de preus competitius, cosa que ha atret un gran nombre de clients en un curt període de temps.

Movistar i Vodafone: On queden?

Movistar i Vodafone han estat líders al mercat de telecomunicacions a Espanya durant anys. Tot i això, l'arribada de Digi ha canviat el panorama. Tot i que Movistar i Vodafone continuen com a opcions populars, les seves velocitats de fibra no arriben als nivells que Digi ha aconseguit.

Movistar, per exemple, ha estat conegut per la seva àmplia cobertura i serveis addicionals, com ara televisió i telefonia mòbil. Tot i això, en termes de velocitat pura de fibra, ha quedat endarrerit. Vodafone, per altra banda, ha estat un pioner en la implementació de tecnologies com el 5G, però la seva xarxa de fibra no ha pogut competir amb la de Digi en velocitat.

Muntatge d´una noia amb un telèfon i dues fotos de dues companyies de telèfon: movistar i vodafone
Movistar i Vodafone hauran de competir amb altres propostes | Pexels, Movistar Plus+, Vodafone

Per als usuaris, l'arribada de Digi com a operador amb la xarxa de fibra més ràpida és una notícia excel·lent. Significa més opcions i, potencialment, millors preus. La competència sempre és beneficiosa per als consumidors, ja que obliga les empreses a millorar els seus serveis i ofertes.

Escull sempre la millor opció per a la teva casa o empresa

Si vostè està considerant canviar de proveïdor d'internet, ara és un bon moment per avaluar les opcions. Digi ofereix una combinació d'alta velocitat i preus competitius que pot ser difícil de superar. Tot i això, és important tenir en compte altres factors com la cobertura i els serveis addicionals que ofereixen Movistar i Vodafone.

Per a aquells que busquen la millor velocitat de fibra, Digi es presenta com l'opció més atractiva en aquest moment. Tot i això, sempre és recomanable avaluar totes les opcions disponibles per trobar el servei que millor s'adapti a les teves necessitats.