La Diputació de Tarragona acull l'exposició 'Visions del món' de Solé Pedrol

Es podrà visitar fins al 16 de desembre al pati del Palau de la Diputació

El passat divendres 16 de novembre, el Pati del Palau de la Diputació de Tarragona va acollir l'acte inaugural de l'exposició pictòrica 'Visions del món', de la pintora tarragonina Gemma Solé Pedrol.

En la inauguració de l'exposició, hi van prendre part el diputat tarragoní Quim Nin; la regidora de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats de l'Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando; el professor de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació, Àlvar Calvet; la promotora d'art Núria Gómez, i la mateixa artista, Gemma Solé. A més a més, durant l'acte inaugural, l'alumna de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, Martina Fernández, va protagonitzar una petita actuació.

Artista internacional

La mostra, que es podrà visitar fins al 16 de desembre, està composta per  un conjunt d'obres fetes amb la tècnica de pintura a l'oli, les quals fan una referència clara i crítica a l'univers pop i a la societat de consum; en una interpretació que Solé fa dels diversos indrets que ha visitat i que han influenciat en la seva trajectòria artística.

D'aquesta manera, Torredembarra, Andorra, Barcelona, Màlaga, Tarifa, Madrid, París, Nova York, són algunes de les diverses ciutats que apareixen a l'exposició i que l'artista reinterpreta, unint-les amb icones pop històriques com Michael Jackson, Marilyn Monroe, Frida Khalo o la Gioconda, entre d'altres.

L'artista Solé Pedrol té una  àmplia formació i experiència artística, provinent dels nombrosos centres artístics de diverses localitats, com Sevilla, Madrid, Formentera, a més de Tarragona i Reus, on va cursar estudis a les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació. La seva obra s'ha exposat arreu del món, des del Palau Bofarull de la Diputació de Reus o l'Associació TarracoArt, a sales de París o Nova York.

La Diputació de Tarragona acull l'exposició 'Visions del món' de Solé Pedrol
La Diputació de Tarragona acull l'exposició 'Visions del món' de Solé Pedrol | Diputació de Tarragona