Un dirigent de Podemos afirma que cremaria el cadàver de Rita per escalfar als pobres

Victor Fernández Fuente, candidat a l'Ajuntament d'Alacant, va escriure un tuit de mal gust després de la mort de Barberà

El dirigent de Podemos a Alacant va escriure un tuit poc després de conèixer la mort de l'exalcaldessa de València, Rita Barberà, i no fou molt encertat. A la publicació proposava que es cremés el cadàver de Barberà per a escalfar a famílies sense recursos. El missatge, titllat de macabre a les xarxes, apareix poc després que ahir la direcció de Podemos anunciés que el seu grup parlamentari no serà present al minut de silenci que es va fer a l'hemicicle. 

Tuit que va escriure Victor Fernández Fuentes sobre la mort de Rita Barberà | @VictorFdezFuentes

En el tuit, Victor Fernàndez escrivia «No vull fer llenya de l'arbre caigut, millor cremar-la, pot cremar set dies i escalfar a famílies sense recursos», i l'acompanyava d'una foto de Rita Barberà. Com era d'esperar, una allau de missatges i crítiques van saturar el seu perfil i van fer que el polític reculés i esborrés el missatge original, i va demanar disculpes «a les persones que s'hagin sentit ofeses». Victor Fernàndez Fuentes és actualment membre del Consell Ciutadà Municipal de Podemos a Alacant, càrrec al qual ha accedit recentment.

A part d'aquest tuit, unes hores després, sobre les dotze de la nit, Victor va decidir anar a dormir no sense abans acomiadar-se amb aquest missatge per a totes les persones que havien criticat el seu desafortunitat tuit a les xarxes: