La discoteca Tropics de Lloret de Mar

Tropics de Lloret de Mar, la primera discoteca catalana en estar preparada pel coronavirus

El local ha rebut el distintiu 'Sanitized Venue', avalat per diverses associacions oficials i l'ONU

La discoteca Tropics  de Lloret de Mar (Selva) ha aconseguit el distintiu 'Sanitized Venue' de l'Associació Internacional d'Oci Nocturn per dotar les instal·lacions amb dispensadors d'hidroalcohol i desinfectar el local amb una solució per mitjà de nebulització. Es tracta del primer local català que aconsegueix aquest certificat, que correspon a aquelles discoteques que apliquen mesures extraordinàries pel Covid-19.

Els treballadors també hauran d'anar amb mascaretes  i, a l'entrada, es mesurarà la temperatura  dels clients, i tot, i que no s'especifica com es farà, probablement serà amb un termòmetre, per tal d'evitar contagis. El segell té el suport de l'Associació d'Oci Nocturn d'Itàlia (Silb-Fipe), l'espanyola Spain Nightlife i l'Associació d'Oci Nocturn de Colòmbia (Asobares Colòmbia).

Més països demanen que s'implementi el segell

Diverses discoteques de l'estranger han demanat implementar aquest distintiu als seus locals nocturns. Entre aquests figuren Romania, Portugal, Croàcia, Israel  i Marroc. El distintiu es va presentar a l'Organització Mundial de Turisme de les Nacions Unides (UNWTO) i l'Associació Internacional de l'Oci Nocturn va demanar que s'apliqui a tots els Estats Membres.