Dj a una discoteca

Les millors discoteques de Salou

Salou és una de les destinacions de lleure més importants de la Costa Daurada i del sud d'Europa

Salou, l'última frontera. L'oci nocturn i la manera de sortir de festa van variant al llarg dels anys però Salou i les seves discoteques es mantenen com a pols magnètics que continuen atraient joves —i no tan joves— de tot arreu.  La capital de la Costa Daurada i de la festa a Tarragona continua en bona forma.

Locals mítics, sales de ball i paradisos de la música house.  Salou ofereix la concentració de lleure nocturn més gran de la província i les seves discoteques són conegudes arreu d'Europa. Repassem on passar la millor nit de marxa a Tarragona.

Enjoy Salou

En ple nucli turístic de Salou, al carrer Murillo, trobem aquesta discoteca o disco-club que es caracteritza per atraure la gent jove.  Un local pensat per a passar-s'ho bé amb totes les comoditats. Destaca la seva barra central el·líptica, les quatre pantalles gegants i les actuacions de gogós i cambrers.

Gent de festa ballant
Aquesta discoteca o disco-club es caracteritza per atraure la gent jove | Getty Images

Compta amb un DJ resident i tres zones diferenciades, entre les quals hi trobem una zona VIP  amb taules i butaques en un reservat cobdiciat per quan ens cansem de treure fum a la pista de ball. En les ocasions especials Enjoysalou també organitza festes i grans esdeveniments.

Tropical Salou

Local de referencia de l'ambient i la música llatina de la nit salouenca,  el disco-club Tropical domina la part final de l'avinguda Carles Buïgas amb quatre grans sales amb ambients diferenciats i una terrassa enjardinada per gaudir-hi de còctels i catximbes.

Entrada de la discoteca Tropical Salou
Local de referencia de l'ambient i la música llatina de la nit salouenca | Tropical Salou

La discoteca Tropical de dia també funciona com a restaurant. De nit disposa d'un equip de DJs de primer nivell liderats per DJ D-LORT, jove promesa en l'art de punxar house. Un local sempre alineat amb les últimes tendències d'oci, amb les festes amb convidats 'especials' i el glamur.

Flash Back Salou

Discoteca mítica de Salou i de la Costa Daurada, Flash Back porta oberta des de 1969 i hi ha passat gent de mitja Europa, fins i tot s'hi han rodat sèries de televisió i pel·lícules. Una de les millors discoteques de Salou amb tres ambients, vuit barres, zona VIP, jardí chill-out i aparcament propi.

Gent de festa a una discoteca
Flash Back porta oberta des de 1969 | Getty Images

Flash Back organitza constantment festes i esdeveniments i, a banda de les músiques més actuals  house, tribal groove o club, munta revivals clàssics per als nostàlgics dels sons dels 70, 80 i 90. Un local emblemàtic de la nit de Tarragona.

Snoepy's

Un altre dels clàssics de la nit salouenca és Snoepy's, obert el 1991 al cor del nucli turístic de la capital de la Costa Daurada.  Una discoteca molt orientada als visitants estrangers, però que també ha estat escenari de festes entre els locals.

Dj posant música
Snoepy's disposa de tres espais amb diferents ambients i estils musicals variats | Getty Images

Snoepy's disposa de tres espais amb diferents ambients i estils musicals variats.  Electro House a la sala principal amb un DJ resident, hits d'actualitat en la sala adjacent i una terrassa chill out per descomprimir. És un lloc conegut per les festes i nits temàtiques com ara la Lady's Night, la Sexy Party o les festes de l'escuma, sempre animades per l'equip de gogós i cambrers.

La Cage

L'altra discoteca emblemàtica de Salou és La Cage, un local històric inaugurat el 1968  i que ha vist passar multitud de generacions per les seves sales. Avui en dia, compta amb dos ambients. Un de dedicat a la música actual i comercial dance, llatins o èxits de RnB i una House Room dedicada a l'electrònica.

Copa damunt d'una barra de discoteca
La Cage és un local històric inaugurat el 1968 | Getty Images

També disposa de terrassa i chill out en la zona exterior per fer una nit completa de festa i relax. 7 barres, zona VIP i aparcament complementen els serveis i els esdeveniments temàtics que organitza la discoteca assíduament. Una referència ineludible de la festa.

Nikita Salou

Discoteca molt coneguda a Salou tot i no ser de les més famoses, és un bar de copes que es reconverteix en disco-club  a mesura que avança la nit i la festa. Bon ambient, gent majoritàriament local i una gran terrassa ideal a l'estiu i on se serveixen bons còctels i begudes a preus raonables.

Taula de dj
Nikita és una discoteca molt coneguda a Salou | Getty Images

Un espai que aprofundeix en l'ambient de club d'amics i que fuig de l'aglomeració  i del gintònic de garrafa i es dirigeix a un target més adult i reticent a les grans sales de les discoteques multitudinàries.