La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Discussió sense precedents entre Ana Rosa Quintana i Pablo Iglesias

El líder de Podem ha titlla a Ana Rosa de «portaveu de la ultradreta»

Pablo Iglesias ha tornat aquest dilluns, 26 d'abril, a la Cadena SER per parlar sobre la campanya electoral de la Comunitat de Madrid. Cal recordar que fa tres dies, el líder de Podem va abandonar el plató de Gran Via 32 perquè Rocío Monasterio no va condemnar el sobre que va rebre Iglesias amb quatre bales en el seu interior.

Pablo Iglesias ha aprofitat l'entrevista amb Àngels Barceló per criticar al periodista Eduardo Inda i a la presentadora Ana Rosa Quintana: «Veig que Inda està a Telecinco, que és el responsable de popularitzar el discurs de la ultradreta i que es pugui normalitzar com una opinió més...», ha lamentat Iglesias.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per si no n'hi hagués prou, Pablo Iglesias ha denunciat que «és greu que Ana Rosa Quintana repeteixi el discurs que va fer Ayuso afirmant que les competències en les residències eren nostres, quan és evident el que va passar. Ana Rosa és portaveu de la ultradreta perquè difon mentides, com si això fos normal en una democràcia».

Ana Rosa carrega contra Pablo Iglesias

Amb tot això, Ana Rosa Quintana no ha dubtat en carregar contra Pablo Iglesias en el seu programa de Telecinco, 'El programa de Ana Rosa'. «Mira, feixista és aquella persona que assenyala a qui pensa diferent. Això no és democràtic, senyor Iglesias. Vostè és un feixista. Els altres som comunicadors, tenim informació, expliquem el que passa... », ha assegurat la presentadora.

«Estem queixant-nos de les coses que ens passen i assenyalem a altres persones? Escolti, que jo no tinc 26 guardaespatlles. Jo visc en una casa normal, amb els meus fills, vaig al mercat, al parc, al centre de salut... Vostè m'està assenyalant i això és feixisme pur», ha afegit davant la resta de col·laboradors del programa. 

«El que he vist avui, no ho havia vist mai en cap democràcia»

Ana Rosa ha continuat carregant contra el líder de Podem: «Pablo Iglesias reparteix democràcia i diu qui pot parlar i qui no. Això és molt democràtic», ha afirmat amb ironia. «El que he vist avui, no ho havia vist mai en cap democràcia. Bé, sí, vaig veure-ho amb Trump». És més, Ana Rosa li ha refrescat la memòria i ha volgut recordar-li que «ha estat convidat cada dia a aquest programa».

Per escalfar encara més l'ambient, Eduardo Inda, director de 'OkDiario', ha expressat la seva opinió sobre per què Iglesias no vol ser entrevistat en el programa de Ana Rosa Quintana: «No ve perquè deu tenir l'agenda ocupada. No hauria estat malament que Àngels Barceló li parés els peus per haver-nos assenyalat», ha criticat Inda. «Àngels no té culpa del que digui aquest senyor», ha corregit Ana Rosa.

Ana Rosa ha volgut enviar-li un missatge de suport a Àngels Barceló per la situació que va haver de viure en un dels directes més complicats de la seva carrera com a locutora de ràdio.