Comença a circular la polèmica nova samarreta del Barça per l'any vinent

L'equipació sortirà a la venda quan finalitzi la temporada

La nova samarreta del Barça
La nova samarreta del Barça sortirà a la venda en finalitzar la temporada | Twitter

Encara no s'ha presentat oficialment la samarreta del Barça per la temporada 2019-20, però a les xarxes socials ja es poden veure imatges del nou disseny de quadres blaugranes i el logotip de 'Rakuten' al pit. La samarreta no ha sortit a la venda a Espanya i no ho farà fins que acabi la temporada, però en altres països ja està a la venda i per això la seva imatge ja s'ha difós a les xarxes socials.

Si no hi ha canvis, la nova equipació serà a les botigues una vegada hagi finalitzat l'actual campanya, que coincidirà amb la final de la Copa del Rei del 25 de maig, segons informa 'Mundo Deportivo'. D'aquesta manera, l'estrena de la samarreta serà durant la pretemporada blaugrana, que començarà amb una gira pel Japó i dos partits contra el Chelsea i el Vissel Kobe, el 23 i 27 de juliol.

'Nike' ja ha realitzat diversos estudis que apuntarien a un record de vendes des que l'any 1998 la famosa marca va començar a equipar al FC Barcelona. De totes maneres, caldrà espera les reaccions a les xarxes socials. De moment, tot i els pronòstics de 'Nike' a les xarxes socials la majoria d'aficionats es queixen del disseny, format per quadrats i de l'estètica de la samarreta i evidentment les crítiques no s'han fet esperar:

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari