URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

El Dj que va escupir tots els joves en una discoteca envia un missatge a tot Espanya

El vídeo va crear molta indignació a les xarxes socials

Imatge de gent ballant en una festa d'una discoteca
El vídeo va crear molta indignació a les xarxes socials | Unsplash | Sarthak Navjivan

L'Estat espanyol es troba en un moment molt delicat: amb centenars de brots actius, són moltes les activitats que s'estan qüestionant per tal d'evitar encara més contagis. Un clar exemple és el cas de la prohibició de l'oci nocturn a Catalunya i a moltes altres comunitats autònomes espanyoles. Tot i això, n'hi ha d'altres que encara no han tancat aquesta mena de locals i els permet seguir fent festes amb moltes mesures de seguretat.

Però, encara que no estiguin prohibits, segueixen estant en el punt de mira de moltes persones. Ha estat el cas d'un Dj, el qual ha protagonitzat unes imatges aquest cap de setmana a Màlaga que han causat molt de revolt. 

Un vídeo es feia viral i creava molta indignació. 'Les Castizos', un duet de Djs, havia estat contractat en una discoteca de Màlaga aquest cap de setmana. En un moment donat de l'actuació, un dels seus dos integrants, Fali Sotomayor, va ser gravat mentre escopia alcohol al públic assistent. Una acció molt imprudent tenint en compte les precaucions que s'han de seguir per tal d'evitar contagis, i la qual ha estat durament criticada per molta gent. 

«A vegades un no pensa en el que fa en un moment de diversió»

Ha estat aquest mateix protagonista de la polèmica que s'ha gravat en vídeo i l'ha compartit a les xarxes socials per tal de demanar perdó públicament. «A vegades un no pensa en el que fa en un moment de diversió i comet un error imprudent», declarava. 

«No hi ha excusa, ara només queda penedir-me i demanar perdó de forma sincera», assegura. «Ha estat un acte pèssim, el qual no s'ha de fer, el qual danya la imatge de l'oci nocturn i dels meus companys».

«Acataré la sanció que m'imposin i, a més, vull aportar el meu granet d'arena a la lluita contra la Covid-19 ajudant a alguna associació en alguna labor per parar la pandèmia», prometia, demostrant el seu penediment sobre el desafortunat comportament de la seva última actuació.


Comentaris

envia el comentari