El famós Gigi D'Agostino.

El DJ Gigi D´Agostino es retira dels escenaris per una «malaltia greu»

Gigi D'Agostino ha aparegut visiblement desmillorat i amb l'ajuda d'un caminador

El DJ italià Gigi D'Agostino ha donat una notícia que ha entristit el món de la música. Es retira dels escenaris i de l'estudi durant una temporada. El motiu és un greu problema de salut, del qual no ha volgut donar més dades.

Per culpa d'aquesta patologia, entre altres coses, pateix dolors forts que dificulten el seu dia a dia. Per això, s'ha vist obligat a prendre una decisió professional molt dura.

Gigi D'Agostino decideix retirar-se

El productor i punxadiscos italià es va convertir en un referent al seu país i mundialment a la dècada dels 90. Va passar a ser una de les figures més importants de l'anomenat 'euro-dance', alhora que va crear el que es va denominar 'italo-dance'.

Cançons com 'Voyage' o 'L'amour toujours' li van donar una enorme popularitat i va desenvolupar una carrera plena d'èxits. Malgrat tot, s'ha vist obligat a paralitzar-la per motius de salut i no sap per quant de temps.

Imatge de Gigi D'Agostino en un escenari
Gigi D'Agostino pateix una patologia de gravetat que no ha volgut desvetllar | Instagram

El mes de desembre passat, el músic va donar a conèixer al públic que estava afrontant un moment personal dur a través d'Instagram. «Lamentablement, des de fa uns mesos, estic lluitant contra una malaltia greu que m'ha colpejat de manera agressiva. És un dolor constant i no em deixa en pau».

«El patiment em consumeix, m'ha deixat molt feble, però continuo lluitant i espero trobar alleujament. Gràcies per tots els bons desitjos que m'envieu, em donen molta força i escalfen el meu cor. Molt d'amor».

Aquesta patologia, que no ha volgut anomenar, l'ha obligat a deixar de treballar. Les seqüeles que pateix ja són notables i així ha quedat de manifest en l'última publicació que ha fet a les xarxes amb una imatge on apareix amb un caminador.

La foto l'ha acompanyat amb unes paraules de certa esperança. «Espero que aquest nou any em doni una mica de pau i força. Una abraçada i moltes coses boniques per a tots vosaltres. Gràcies pels vostres pensaments i molt d'amor».

Gigi D'Agostino rep l'afecte dels seus incondicionals

Després d'explicar que està malalt i que ha de deixar de fer ballar mig món amb la seva música, l'italià ha rebut molt d'afecte. Familiars i amics n'estan pendents i són el seu suport. Però, a la seva manera, també ho són els fans que no deixen d'enviar-li missatges i paraules d'alè.

«L'únic després de Garibaldi capaç d'unir Itàlia, recupera't ràpid mestre». «No abandonis la llegenda». «Tota la força que ens has donat en fer-nos ballar, avui torna a tu en forma de pensaments i missatges. Ànims capità, força a l'últim emperador d'aquell regne que un cop va ser a Airasca».

«Tots estem amb tu. Ballem capità» o «Em dol tant veure't així. No et rendeixis, estem amb tu».

De la mateixa manera, famosos del país han volgut mostrar-li suport incondicional i molt d'ànim. Aquest ha estat el cas, per exemple, del futbolista Manuel Pascali, que li ha escrit: «Força mestre, mai no et rendeixis».

Això sense oblidar el també DJ Antonello Ferrari, la creadora Giorgina i l'actor Edoardo Mecca, entre molts altres.