Imatge del cartell publicitari de TV3 a la seu de la televisió pública

Dol a TV3: mor el pare d'una de les sèries més estimades

Tristesa per als amants del Club Super3

Dia de dol per als amants del Club Super3. 'Doraemon, el gat còsmic' ha sigut i sempre serà un dels personatges eterns i més estimats de la programació de la petita pantalla del canal infantil de TV3.

Hem sigut molts els que hem crescut amb aquests estimats personatges de ficció com: el Doraemon, el Nobita, la Shizuka, el Suneo, el Gegant i totes les seves aventures. 

Recordeu mentre esmorzàveu a casa ben d'hora amb el suc de taronja acabat d'esprémer i els cereals amb llet, abans d'anar a l'escola?

Ben segur que de fons s'escoltava, tant de bo els meus somnis ara es fessin realitat, ara es fessin realitat perquè en tinc un bon munt (...). Mítica cançó de la sèrie.

Doraemon
Una de les sèries més estimades de TV3. | TV3

Un dels creadors de la sèrie ha mort avui

Doncs avui, una petita part de la nostra infància està de dol per la mort d'un dels creadors d'aquest gat blau que tenia una butxaca màgica a arrebossar d'invents per solucionar-li la vida o complicar-li, depèn de com es vegi, al Nobita.

Segons han informat les autoritats japoneses aquest matí, Hiroshi Fujimoto conegut artísticament amb el nom Fujiko, ha mort als 88 anys.

El cos sense vida, s'ha trobat a primera hora d'avui al seu domicili situat a la ciutat de Kawasaki, al sud de Tòquio.

 '20minutos' ha afirmat, que la policia de la localitat està investigant la causa de la mort, encara que tot apunta que la desgràcia ha esdevingut per causes naturals.

28 anys en pantalla

TV3 va emetre el primer capítol de Doraemon el febrer de 1994. Així doncs, fa 28 anys que el gat còsmic i tot el seu elenc van arribar a Catalunya, probablement amb el casquet volador o la porta màgica.

La producció de ficció japonesa, s'ha emès en diverses franges horàries i de sempre ha sigut de les preferides pels catalans i les catalanes més menudes, i no tant.

L'any 2014 es va celebrar el seu 20è aniversari

Per tal de celebrar els 20 anys d'emissió a Catalunya, l'any 2014 els petits de casa van participar en una espectacular festa d'aniversari a Catalunya en Miniatura, a Torrelles de Llobregat, Barcelona.