Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un control nocturn de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Troben una dona passejant nua en ple confinament i amb pluja pel centre de Barcelona

Un control nocturn de la Guàrdia Urbana de Barcelona
La Guàrdia Urbana troba una dona despullada al mig de la Diagonal en ple confinament | Arxiu / CatalunyaDiari

Barcelona  és una ciutat d'aquelles on qualsevol dia, i a qualsevol hora, una persona que passegi podria trobar-se una situació d'allò més surrealista. La qüestió és que la lògica convidaria a pensar que, en ple confinament i amb una prohibició expressa dels governs de sortir al carrer, aquest tipus de situacions quedarien molt desdibuixades, però no ha sigut el cas. 

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

Una dona es passeja nua per Barcelona

Aquest dilluns, 20 d'abril, al vespre, la Guàrdia Urbana de Barcelona i els pocs ciutadans que eren fora de casa es van trobar amb una d'aquestes situacions que esmentàvem: una dona passejant completament despullada en plena Diagonal. I el més sorprenent de tot és que, per acabar de donar-li un toc més surrealista a tot, ho va fer en ple episodi de pluges generalitzades a gairebé tot el territori que precisament han batut un rècord a la capital catalana amb l'abril més plujós des de 1914. 

Segons sembla, per les imatges que s'han pogut trobar a les xarxes d'alguns testimonis, la dona va aparèixer totalment nua en meitat de la Diagonal, prop de la plaça Reina Maria Cristina. Dos agents de la Guàrdia Urbana van poder apropar-se a la dona i la van fer pujar al cotxe patrulla.

Fonts municipals han explicat que la dona podria patir algun tipus de trastorn i va ser traslladada pels agents a un centre mèdic, on va quedar ingressada de forma voluntària. 

De moment, segons les mateixes fonts, s'ha descartat presentar una denúncia contra la dona per haver-se saltat el confinament i per aparèixer nua a ple carrer.