Diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en línia

Ferida una dona a Lleida per la caiguda d’un arbre a causa del fort vent

Les ventades afecten gran part del territori i aniran a més al llarg del dia

Una dona ha resultat ferida  menys greu a Lleida aquest divendres, 25 de setembre, per la caiguda d’un arbre a causa del fort temporal de vent que afecta avui gran part de Catalunya. Els fets han tingut lloc aquest matí i, segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), l’incident ha passat a la plaça de l’Escorxador de la capital lleidatana.

En el seu compte de Twitter, el SEM explica que ha enviat una dotació terrestre fins als llocs dels fets, on ha atès a la dona i, posteriorment, has traslladat la ferida a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Primeres incidències pel temporal

El fort temporal de vent ha començat amb ganes de matinada, afectant especialment el centre de Catalunya, Terres de l’Ebre i l’Empordà. Fins ara, s’han superat els 100 km/h a Portbou i s’han assolit els 95 al Perelló, mentre que Protecció Civil, que té activada l’alerta del pla VENTCAT, ja ha rebut 54 trucades al telèfon 112 relacionades amb les ventades i els Bombers han atès una trentena d’avisos sense danys personals. El temporal anirà a més al llarg del dia.