URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Dona a llum a dues bessones prematures intubada a l'UCI i en despertar no recorda el seu embaràs

La dona, afectada per la Covid-19, està ingressada a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona

Imatge de la Mili amb les seves dues bessones a l'Hospital Vall d'Hebron
La Mili va donar a llum per cesària a unes bessones prematures després d'estar 21 dies intubada. | Twitter @felixcastillos2

Una dona que estava ingressada a la unitat de cures intensives (UCI) de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona amb una greu pneumònia a causa de la Covid-19 va donar a llum a dues bessones prematures la setmana passada i en despertar no recordava el seu embaràs.

Va passar 21 dies ingresada a l'UCI

Així ho ha explicat a Twitter el cap del Servei de Neonatologia del centre sanitari barceloní, Félix Castillo, que assegura que la dona, de nom Mili, va ser sotmesa la setmana passada a una cesària al cap de 28 setmanes de gestació amb la qual van néixer les bessones Ayma i Ayla. En despertar-se, Mili, que feia 21 dies que estava intubada a l'UCI, i «no recordava el seu embaràs», ha explicat el metge.

El doctor Castillo ha penjat una fotografia del «primer cangur» de Mili amb les seves filles a l'àrea de neonatologia de l'Hospital Vall d'Hebron, un mètode per a incentivar el contacte «pell amb pell» dels pares amb els seus fills prematurs per al qual aquesta mare ha hagut d'esperar fins als 30 dies de malaltia. «No hi ha paraules», ha sentenciat Castillo.


Comentaris

envia el comentari