Dona a llum sense saber que està embarassada després de córrer set quilòmetres

Aquell mateix matí un metge li va dir que només tenia gasos

Charlotte Wheeler-Smith i el seu nòvio Dominic a l'hospital després de donar a llum al seu nadó
Charlotte Wheeler-Smith no sabia que estava embarassada | Instagram

 

Charlotte Wheeler-Smith, una jove britànica de 31 anys, de ben segur que recordarà tota la vida la manera en què va donar a llum al seu fill. Tot va passar fa un mes a Amsterdam, quan la jove va fer una cursa de 7 quilòmetres i després va anar a casa de Dominic, el seu nuvi. Una vegada va arribar, va començar a sentir forts dolors abdominals. Ja feia dos dies que notava molèsties, però va seguir amb els seus entrenaments sense donar importància a les rampes

 

Aquests dolors empitjoraven cada vegada més, fins que Dominic va trucar als serveis mèdics. El metge va realitzar una visita domiciliària aquell mateix matí i va atribuir els dolors abdominals a la síndrome de l'intestí irritable, un trastorn lleu que es caracteritza per l'acumulació de gasos a l'estómac i presenta símptomes com rampes estomacals i, a vegades, diarrea. 

 

Charlotte es posa de part

Charlotte es va quedar a casa descansant mentre Dominic, la seva parella, va marxar una estona a córrer. Va ser llavors quan va trencar aigües i se'n va adonar que estava de part. De seguida va trucar al seu nuvi perquè tornés a casa i van esperar que arribessin els serveis d'emergència de nou. 

 

«Va ser una gran commoció, però vam mantenir la calma. Vaig escoltar al meu cos i vam esperar que arribés l'ambulància», explicava Charlotte. Sembla que no va poder ser, i és que la nena, a la qual han anomenat Evelyn Rose, va néixer molt de pressa. Va ser la mateixa jove qui li va haver de practicar una maniobra de reanimació en veure que la petita no respirava. «Estava molt malament quan va néixer, però la vaig reanimar i just després va arribar l'ambulància». 

Afortunadament, la nena es va recuperar després d'estar un temps ingressada a l'hospital, de manera que tot ha quedat en un ensurt, probablement l'ensurt més gran de la seva vida. La parella no s'havia adonat de l'embaràs perquè Charlotte havia seguit tenint el període cada mes, a més a més tampoc li havia crescut la panxa

 

Comentaris

envia el comentari