URGENT

🚔 Fortes càrregues dels Mossos en una manifestació que ha acabat en aldarulls a Terrassa

Dona a llum al seu segon fill i descobreix que la seva mare i el xicot estan junts

Jess Aldrige de 24 anys, estant embarassada, va haver de conviure durant mesos amb la seva mare i el seu xicot que coquetejaven davant d'ella

Collage de Jess Aldridge
Jess Aldrige amb la seva mare i el xicot que li ha estat infidel | FACEBOOK

Jess Aldridge, una jove de 24 anys que va donar a llum al seu segon fill el passat 28 de gener, ha estat traïda per la seva mare i el pare del seu fill.

Jess i la seva parella, Eric de 29 anys, van decidir mudar-se a casa la mare de la jove perquè els ajudés amb l'arribada del nadó. «Vam marxar a casa de la meva mare i el meu pare perquè ella va dir que m'ajudaria amb els nens», ha explicat Jess al diari britànic 'The Sun'.

No obstant això, el que hauria d'haver estat una època d'alegria i de felicitat per l'arribada del petit a la família, s'ha convertit en un autèntic malson per a aquesta jove de 24 anys. «Ella em va prometre que seria més fàcil afrontar la situació si tenia la seva ajuda, però en realitat ha estat molt difícil», ha manifestat. 

«Sempre van insistir que no hi havia res entre ells»

Jess va haver de conviure durant mesos amb la seva mare, Georgina, i el seu xicot que coquetejaven davant d'ella. «Vam estar mesos tancats a casa pel confinament. Va ser molt difícil, especialment perquè Ryan i la meva mare sempre coquetejaven. Em sentia molt incòmoda, va ser una experiència horrible».

«En general, bevien Bacardi, reien i feien broma a la cuina cada nit mentre el meu pare i jo estàvem al sofà veient la televisió. Fins i tot vaig veure com Ryan tocava el cul a la meva mare i es va excusar en què només volia que s'apartés».

En més d'una ocasió, Jess els va preguntar si hi havia alguna cosa entre ells, però sempre van negar-ho. «Sempre van insistir que no hi havia res entre ells, però jo sospitava que tramaven alguna cosa».

Jess va descobrir la veritat després de donar a llum

Les seves sospites eren certes. Tan sols unes hores després que la jove donés a llum al seu segon fill, Ryan va enviar-li un missatge per comunicar-li que estava cansat que l'acusés de tenir una aventura amb la seva mare. Tot i que van finalitzar la relació a través del mòbil, Ryan va visitar al petit Reuben a l'hospital. 

Ara bé, quan Jess va rebre l'alta i va poder tornar a casa, va descobrir que Ryan sí que va ser-li infidel amb la seva mare. «Vaig tenir la sensació que alguna cosa estava passant, però mai vaig voler creure-ho». Tot i que va sospitar que hi havia alguna cosa entre ells, no s'ho va creure fins que no ho va veure amb els seus propis ulls quan va tornar a casa després de donar a llum.

«Quan vaig tornar a casa de l'hospital, ja no estaven les seves coses. Sabia que Ryan estaria amb la meva mare, però cap dels dos va ser capaç de dir-ho». Amb tot això, finalment Ryan i Georgina van reconèixer tenir una aventura. «No triem de qui ens enamorem», van justificar tots dos sense expressar cap mena de disculpa.

«Va ser un cop dur, van planejar-ho tot durant l'embaràs», ha lamentat la jove. «Unes setmanes abans d'anar a l'hospital, la meva mare va dir-me que volia deixar al meu pare, però mai hauria imaginat que marxaria amb el meu marit. El meu pare s'ho ha pres molt malament. Està devastat».


Comentaris

envia el comentari