Detenen la dona de Mainat per entrar a casa seva per la teulada

Es tracta de la quarta detenció de la seva dona

Josep Maria Mainat durant una gala del Festival de Televisió de Vitòria
Josep Maria Mainat està patint un infern per culpa de la seva dona | GTRES


Josep Maria Mainat està patint un infern per culpa de la seva dona | GTRES

Angela Dobrowolski, la dona de Josep Maria Mainat, ha tornat a ser detinguda. Es tracta de la quarta vegada. En aquesta ocasió Dobrowolski, tal com informa l''ABC', hauria intentat entrar per la teulada de la casa de Mainat, situada al barri d'Horta. Diversos agents de la Guàrdia Urbana l'han arrestat aquesta tarda de dilluns després que els veïns truquessin les autoritats alertant dels fets.

Els agents de la policia s'han desplaçat al lloc dels fets, situat al carrer de Feliu i Codina de Barcelona, i han trobat la dona al pati de l'habitatge. Dobrowoslki, que estava molt alterada, ha hagut de ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Posteriorment, la Guàrdia Urbana l'ha detinguda per trencar una ordre judicial que la prohibeix apropar-se a Mainat i per violació de domicili.

Segon assalt en pocs mesos

Cal recordar que la dona del productor televisiu Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, va ser detinguda el passat novembre de 2020 per la Policia Local de Canet de Mar per haver intentat assaltar la casa que el de la Trinca té en aquest municipi, segons va confirmar els Mossos d'Esquadra. En concret s'ha detingut dues persones.

La primera vegada que la dona va ser detinguda va ser el detonant de la trama que envolta el matrimoni i que ha estat al focus mediàtic durant tants mesos. I és que Dobrowolski va intentar acabar amb la vida del seu marit el passat estiu injectant-li insulina, amb l'objectiu, presumptament, de cobrar l'herència.

Dobrowolski té una ordre d'allunyament de Mainat i dels fills que tenen en comú. La parella està en tràmits de divorci.

L'exmembre de la Trinca i productor de televisió va atestar davant el jutge el passat 9 de desembre de 2020 per diverses denúncies creuades amb la seva esposa, Angela Dobrowolski, i va declarar a la seva sortida dels jutjats: «Vull que s'oblidin tots aquests assumptes com més aviat millor».

Mainat va explicar els periodistes que va denunciar a Dobrowolski perquè va haver-hi una violació de domicili amb violència: «Això és el que hem volgut denunciar».


Comentaris

envia el comentari