Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diners

Una dona es converteix en milionària per un greu error del seu banc

La dona va trobar 37 milions d'euros al seu compte
Diners
Una dona es converteix en milionària per un greu error del seu banc | Cedida

Una dependenta d'una sabateria de Texas, als Estats Units, va veure com el seu somni de fer-se milionària es feia realitat. En acabar la seva jornada laboral, Ruth, va entrar a revisar el seu compte bancari i es va trobar una gran sorpresa, posava que tenia 37 milions de dòlars.

Tal com ha avançat 'CBS', la dona va pensar: «Wow, tenim molts diners!» i va trucar al seu marit per preguntar-li si sabia res. Després de la negativa d'aquest, assegura que va arribar a pensar que es tractava d'un miracle de Nadal.

Al final la parella  va decidir trucar al seu banc per avisar del moviment bancari, ja que era massa bonic per ser real. Com era d'esperar el banc, 'Legacy Texas', els va explicar que es tractava d'un error i li van demanar disculpes.

«Jo vaig ser milionària. Tinc una captura de pantalla que ho demostra»

Durant el dia i mig que els diners van estar al seu compte la Ruth va tenir suficient temps per pensar en com se'ls gastaria. De fet, bromejant, ha assegurat al mitjà citat que «jo vaig ser milionària. Tinc una captura de pantalla que ho demostra». Aprofitant el moment, també ha mencionat que no li importaria que li haguessin donat una recompensa pel seu bon gest: «Per ser bon client i notificar-los com més aviat millor».

També et pot interessar...