YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Dues famoses 'influencers' espanyoles donen positivu en Coronavirus

La primera havia donat positiu en Coronavirus dies abans que la seva parella

Personal sanitari pren mostres a un treballador del polígon de Sant Quirze del Vallès per fer un test d'antígen
Dues famoses 'influencers' espanyoles donen positivu en Coronavirus | ACN

Els famosos tampoc es deslliuren de donar positiu en coronavirus. Ángela Rozas, Aitana, María Castro, Roberto Leal són diversos els famosos que han vençut o estan vencent el Coronavirus. Ara, a aquesta llarga llista se li uneix una coneguda parella d'influencers' espanyola: Aida Domenech i Alba Paul. La parella, que es troba confinada a casa de Barcelona, l'ha anunciat a través de les seves xarxes socials.

Sembla que, i per temes laborals, l'Alba es va realitzar una PCR que va resultar ser positiva, pel que la seva parella també ha hagut de fer-se-la en ser contacte estret de l'afectada. Al principi, la prova d'Aida, més coneguda com a Dulceida, havia donat negativa de manera que la jove va decidir començar a fer vida separada de la seva dona.

«Vam fer-nos una PCR per temes de treball i per a la nostra sorpresa ella va donar negatiu, però jo vaig donar positiu en Covid-19. No m'ho esperava perquè no tenia cap mena de símptoma...», assegurava Alba Paul en aquell temps.

No obstant això, la 'influencer' no estava molt convençuda, pel que va decidir realitzar-se la prova de nou i en aquesta sí que ha sortit positiva. «Ahir m'han donat els resultats de la PCR i he donat positiu. De moment no tinc més símptomes que un refredat, Alba està bé», confessava.

Per la seva banda, Alba assegurava que «dins del dolent, l'única cosa bona és que ella ja no ha d'estar aïllada i estem juntes», i recalcava que era lògic que la jove acabés per donar positiu, ja que fins a rebre els resultats van estar convivint amb total normalitat. «El millor és que hem estat tancades des del principi, les dues», matisava.

I és que tal com apuntava Alba Paul en el seu dia, Dulceida va preferir no sortir de casa per seguretat i per evitar l'expansió del virus malgrat donar negatiu. «Em deixa l'esmorzar, el dinar i el sopar a la porta. I aquí estic, confinada a l'habitació mentre ella es mou per la resta de la casa. Tot i que ha donat negatiu, ha optat per quedar-se confinada per seguretat», confessava la 'influencer'.

«El primer dia el vaig passar amb febre bastant alta. Des de llavors he tingut mal de cap, però sense símptomes greus. El que és cert és que no sé a quina altura del contagi em trobo. Ara em toca estar tancada aquí i passar-ho. No us ho havia dit perquè no estava molt bé, però ara em trobo millor. No us preocupeu, estic bé. Us aniré ensenyant el procés», afegia la jove abans de saber que la seva dona donaria positiu dies després.

Conscienciades amb la Covid-19 des del principi

La parella, que està casada des de 2016, sempre ha respectat les mesures de seguretat interposades pel Govern i, fins i tot arribaran a crear una campanya solidària en els inicis de la pandèmia amb l'objectiu de recaptar diners per als hospitals, que aleshores es trobaven totalment col·lapsats.

«Hola, preciosos! Acabem de llançar la campanya '#SOMOSUNO' per recaptar fons per a l'assistència i investigació del Coronavirus. Tots coneixem la situació del nostre país. La sanitat està col·lapsada, hospitals sense espai, sense material... I és el nostre moment, el moment de demostrar la gran família que som i que junts '#SOMOSUNO', que avui ajudem des de casa, per demà abraçar fort», escrivien totes dues al 'post' on anunciaven la campanya solidària.

La campanya ha generat diversos afalacs cap a la parella, ja que tots els seus seguidors consideraven que estaven fent un bon acte en un moment tan complicat per la sanitat espanyola. En pocs minuts, les 'influencers' aconseguien recaptar més de 5.000 euros per a material sanitari.


Comentaris

envia el comentari