YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La desesperació de Paula Badosa, l'ex de David Broncano: obligada a confinar-se «en 20 metres»

La jove esportista es troba realitzant un quarantena de 14 dies

Imatge d'arxiu del presentador i humorista David Broncano
La desesperació de Paula Badosa, l'ex de David Broncano: obligada a confinar-se «en 20 metres» | GTRES

Paula Badosa, l'exparella de David Broncano de 'La Resistencia', es troba totalment aïllada en una habitació de l'hotel 'Grand Hyatt', en Melbourne. La jove esportista es troba realitzant una quarantena de 14 dies després que un entrenador que viatjava en el seu vol des d'Abu Dhabi donés positiu en Coronavirus.

Tot i que la tenista ha aplaudit les mesures del govern australià, assegura que no ha tingut cap mena de contacte amb l'entrenador, ja que no estava en la mateixa secció que ell a l'avió. La mateixa organització, anunciava que en aquest avió viatjaven 64 persones, 23 d'ells jugadors, i que actualment tots ells es troben en els seus hotels realitzant la quarantena.

La jove explica com van ser els fets

Mitjançant una entrevista a través de la plataforma 'Zoom' i des de la seva habitació d'hotel, Paula Badosa ha relatat a la revista 'AS' com s'havia assabentat de tot el que estava passant. «Ens van enviar un 'e-mail' dient que una persona del nostre vol havia donat positiu. Ens havia dit al principi que el control era per seccions i que si algú de la nostra donava positiu, havíem d'entrar en quarantena estricta (...)».

«(...) A la meva vam tenir molta cura, jo anava amb la persona que anava a entrenar amb mi (Marta Kostyuk), ens vam fer test a Abu Dhabi i el teníem controlat», començava dient la jove. No obstant això, Badosa ha denunciat que en l'últim moment el govern australià va decidir canviar les normes en els vols, fent que aquesta hagués de realitzar la quarantena.

«D'un dia per l'altre han canviat la norma i l'han fet extensible a tot el vol. Això és del que em queixo, les mesures les entenc i per això és un país que no té morts, però no es poden canviar les regles d'un dia per l'altre sense avisar. En la paperassa no posava res d'això. És bastant fotut», sentenciava la jove visiblement molesta.

La jove, que fa dos mesos que està de pretemporada, ha denunciat que no tenen absolutament res per entrenar i que no poden estar 20 dies (el que dura la quarantena) sense entrenar. «Hem demanat material per exercitar-nos i estem a l'espera que ens donin alguna cosa, però tampoc hi ha espai a l'habitació. La meva és molt petita i no es pot obrir la finestra. Si obro la porta de l'habitació em poden sancionar, només puc fer-ho quan em portin el menjar», confessava.

Quan falten dues setmanes per jugar la WTA 500, de moment l'organisme encara no ha intervingut a favor de les esportistes que s'han vist afectades per aquesta mesura. De moment, i davant la falta de solucions, la jove assegura estar «en xoc i no sé com preparar el dia a dia. Em donaran instruccions per a exercitar-me, però poc més».

I és que perdre 14 dies suposa tot un drama per a una esportista d'elit. «Puc perdre més de la meitat del meu rendiment actual. La força, càrdio... una barbaritat en un esport d'elit en què tot va al mil·límetre i abans d'un 'Grand Slam', que és el torneig més important per als tenistes», relatava.

Finalment, la jove explicava per a la coneguda revista esportiva que actualment tant ella com la seva companya, Kostyuk, «estem parlant molt per buscar solucions perquè ens sembla injust que es canviessin les normes. Estant fotuda i s'enfada, reconec que em sembla bé que el Govern australià faci aquestes restriccions tan dures, però repeteixo que no es poden canviar les coses d'un dia per l'altre», sentència.


Comentaris

envia el comentari