Un dron desconegut sobrevola a les nits la ciutat de Lleida

Per a utilitzar aquests aparells es necessita un permís d'AENA, entre altres requisits

Lleida viu des de fa unes nits un fenomen que la té consternada. Concretament es tracta del vol d'un dron del qual es desconeixen la seva procedència i finalitat.

Segons ha avançat aquest divendres el diari 'La Mañana', han estat diversos els lleidatans que han vist sobrevolar l'aparell a una altura molt baixa i des de diferents punts de la ciutat. En aquest sentit, fins i tot alguns ciutadans s'han atrevit a escriure a les xarxes socials sobre aquest misteriós vol que, de moment, ningú sap respondre a qui pertany i per què duu a terme aquests vols nocturns per la capital del Segrià.

Els Mossos i la Urbana busquen el seu propietari

«Algú em pot explicar que fa un dron sobrevolant l'Horta de Lleida de nit? És més, quina necessitat té de baixar a tafanejar les terraces de la gent? És legal?», pregunta una lleidatana a Twitter. Malgrat el cert misteri que genera aquesta situació, alguns s'ho prenen amb humor i, fins i tot, utilitzen hashtags com #laproximavegadasaluda.

Per la seva banda, tant els Mossos d'Esquadra com la Guàrdia Urbana de Lleida treballen per tal d'esbrinar qui és l'amo de l'aparell i advertir-li de la seva imprudència, ja que per a poder volar drons per sobre de les ciutats, i a més a més de nit, s'ha de tenir una autorització de l'Agència Estata de Seguretat Aèria (AESA), entre altres. Mentrestant la policia busca el responsable d'aquests vols que tenen en alerta a tota la ciutat, alguns ciutadans, potser, esperen que alguna nit els saludin.

També et poden interessar...