El nou mètode que utilitzen els lladres per saber si ets a casa i entrar a robar

Aprofiten les vacances per entrar als domicilis | En aquest cas, les imatges s'han pogut enregistrar a Terrassa, on ha tingut lloc el succés

Arriba l'època de vacances i els lladres tenen diversos tàctiques per identificar si hi ha o no gent dins els domicilis i així saber si poden entrar a robar sense córrer perill.

Un dels procediments que els lladres utilitzen de forma habitual  consisteix a posar un tros de cinta adhesiva entre la porta del domicili i el marc, o entre la porta i el terra i, periòdicament, els autors revisen si s'ha desenganxat, o pel contrari, ningú ha obert la porta en uns dies i per tant consideren que tenen via lliure per entrar.  Casos com aquest s'han detectat a Terrassa, a Barcelona, on un veí va enregistrar un vídeo on es pot veure com dos homes posen cinta a la porta d'un pis.

És necessari estar previngut, i per aquest motiu, des del govern envien uns petits consells que poden servir com a pautes de seguretat  perquè sembli que hi hagi vida i posar-ho una mica més difícil si algun lladre vol entrar a robar.

També et pot interessar...