Detenen un home que feia 17 anys que fugia de la justícia al Baix Llobregat

L'home està acusat de disparar trets contra uns vigilants de seguretat

El desembre del 2002, després de ser expulsat d'un local,  un home albanès fa disparar trets contra els vigilants de seguretat del Maremagnum de Barcelona. L'acusat d'aquest incident va fugir i ha estat detingut avui per la Policia Nacional, quan feia 17 anys que fugia de la justícia,  a Viladecans, al Baix Llobregat. L'home pertanyia a un grup de narcotraficants que actuava a l'àrea de Barcelona i algunes zones d'Itàlia, on s'havia amagat amb diverses identitats falses.

L'home va ser expulsat de la discoteca juntament amb un acompanyant. Van marxar del lloc, però l'ara detingut va tornar al cap de poc temps amb una arma de foc i, sense intercanviar paraules,  hauria disparat diversos trets contra dos dels vigilants, que van quedar ferits,  un d'ells greu amb diverses bales a l'abdomen. 

Fugit a Itàlia

L'home, de nacionalitat albanesa, havia marxat a Itàlia on, durant aquests anys, ha utilitzat tot un seguit de falses identitats per moure's i així aconseguir mantenir-se amagat de la justícia. De fet, va passar a formar part d'un grup albanès de narcotraficants que actuava al país transalpí i a l'àrea de Barcelona traficant amb drogues.

Gràcies a la cooperació policial, la Policia Nacional va descobrir les seves identitats i el va localitzar quan anava a una festa familiar al seu domicili de Viladecans. Tot i que gairebé sempre que era a Espanya evitava sortir de casa, finalment va ser arrestat per dos intents d'homicidi, lesions i tinença il·lícita d'armes.

També et pot interessar...