Mossos d'Esquadra

Un lladre fereix l'amo del cotxe que estava robant al ser enxampat 'in fraganti' a Salt

Els fets van tenir lloc a la plaça Catalunya

El propietari d’un vehicle va enxampar el lladre que li estava intentant robar el que hi havia a l’interior del seu cotxe a Salt (Gironès). El lladre va acabar detingut i l’amo del cotxe va patir ferides.

La nit del 30 de juliol, cap a les 23.30 hores, els agents de policia del cos de Mossos d’Esquadra van rebre un avís sobre un robatori amb violència comès a la plaça Catalunya de la localitat gironina.

Quan la policia va arribar al lloc dels fets es van trobar que un home estava a terra amb signes d’haver patit una agressió. L’home havia estat objecte de cops a la cara i va acabar caient a terra, cosa que li va ocasionar una ferida al cap.

Enxampat per sorpresa

El lladre es va trobar per sorpresa a l’amo del cotxe que estava robant i va reaccionar de manera violenta. La víctima, d’avançada edat, va haver de ser atesa pels membres del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Abans, però, la víctima va veure com el lladre va trencar el vidre del seu cotxe per dur a terme el robatori, cosa que el va fer reaccionar i va acostar-s’hi a retreure-li l’acció.

Així, els Mossos d’Esquadra de Salt van detenir el lladre, veí de la localitat de nacionalitat marroquina, i van comprovar que era autor d’altres delictes de robatori amb violència que s’havien comès per la zona. Amb tot, la víctima va ser traslladada a l’hospital Santa Caterina de Salt, on li van fer un diagnòstic de poca gravetat.

El lladre va ser detingut sota els delictes de robatori amb violència i intimidació.

També et pot interessar...