Una veïna de Quart va ajudar la dona que va ser segrestada i agredida per la seva exparella a les Gavarres

Una veïna va ajudar la dona segrestada a Girona: «La va apunyalar sota el pit»

La víctima va aconseguir fugir de l’home caminant per la carretera

La dona que va ser segrestada per la seva exparella diumenge a la nit va aconseguir fugir  del mas situat en una zona boscosa de les Gavarres (Girona) caminant per la carretera,  fins arribar a Quart (Gironès) on va aconseguir que la socarressin. En concret, va ser una veïna d’aquest municipi qui va veure la víctima, caminant desorientada, després d’escoltar «una veu femenina demanant auxili».

La víctima va caminar fins a arribar a Quart

La veïna ha explicat a Atresmedia que estava estenent la roba quan va escoltar els crits i ha explicat que va veure «una dona que anava caminant amb prou feines per la carretera». Llavors va trucar a emergències i va córrer a ajudar-la. També ha afirmat que «li havien clavat un ganivet sota el pit» i que «tenia la samarreta i les mans ensangonades» d’haver intentat desviar els atacs de la seva exparella i defensar-se.

Segons ha continuat explicant, mentre esperaven que arribés l’ambulància, que ho va fer ràpidament, els agents dels Mossos d’Esquadra estaven al telèfon per fer preguntes a  la víctima qui es va mostrar molt preocupada per les seves filles perquè l’home l’havia amenaçat de fer-les mal, tot i estar ferida i haver sigut ruixada amb un líquid irritant, quelcom que la veïna va corroborar en dir que «tenia la pell estranya».

A més a més, la veïna també ha narrat que la dona li havia explicat que  l’home la va obligar a pujar al cotxe i que la va agredir amb un ganivet, clavant-li-ho sota el pit. També que va haver de passar la nit amb l’agressor després que aquest «la recollís quan anava a treballar a les nou de la nit», i no va aconseguir escapar-se fins l’endemà  quan l’home va marxar, llavors  va enfilar la carretera buscant ajuda. L’agressor també hauria amenaçat la seva exparella dient-li que «aniria per les seves filles».

També et pot interessar...