Una dona és segrestada per la seva exparella a Girona i aconsegueix fugir

La dona va poder escapar-se de l'agressor, que la va portar lligada a un descampat i la va ruixar amb un líquid irritant
Els Mossos d'Esquadra busquen l'home després d'haver agredit la seva exparella | Catalunya Diari

 

Els Mossos d'Esquadra busquen un home que va segrestar la seva exparella i la va agredir en un descampat de les Gavarres (Girona). L'agressor va endur-se la dona i la va retenir durant hores en un mas situat en una zona boscosa aquest diumenge a la nit. Cap a les tres de la matinada, se la va endur lligada a un cotxe i la va portar fins al descampat. Allà, li va ruixar la cara amb un líquid irritant i la va agredir amb un objecte punxant.

 

La víctima va poder escapar-se del seu captor i va aconseguir arribar caminant fins a Quart (Gironès), on va demanar ajuda a uns veïns. Arran de les ferides que presentava, la van haver de traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos han obert una investigació i treballen per localitzar l'agressor, que ha fugit.

 

La víctima, ferida

L'home va agredir la seva exparella, una vegada es van trobar en el descampat. Primer li va llançar un líquid irritant a la cara i després, la va ferir amb un objecte punxant. La víctima va poder escapar-se del seu captor i va fugir a través del bosc. Després de caminar durant força estona, la dona va arribar fins a Quart, on uns veïns la van poder ajudar, trucant als Mossos d'Esquadra.

 

La dona va ser atesa a l'hospital Trueta de Girona. Tot i que no presentava ferides de gravetat, la seva exparella sí que la va punxar a la zona del pit, li va fer talls a les mans i també li va donar algun cop al cap. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per localitzar l'agressor, que actualment es troba a la fuga. Tant ell com la víctima són de nacionalitat sud-americana.

 

També et pot interessar...