Platja de Lloret de Mar

Dues platges de Catalunya, escollides de les més boniques de tot Europa

Dues platges de Blanes i de Lloret de Mar estan entre les 20 millors d'Europa

Falta poc perquè arribi l'estiu i les temperatures han pujat considerablement durant les últimes setmanes. Per aquest motiu, les ganes de banyar-se al mar es comencen a fer evidents. Catalunya té una infinitat de platges diferents, però hi ha dos que destaquen especialment, ja que estan entre les 20 millors d'Europa.

Lloret de Mar i Blanes són els grans protagonistes, ja que dues de les seves platges es consideren les millors del continent segons el rànquing que ha elaborat el portal de viatges European Best Destinations, tal com explica Rac1. Menorca també ha aconseguit entrar dins d'aquesta llista amb una platja i la resta pertanyen a països com Itàlia, Portugal o Grècia, entre d'altres. 

Aquest rànquing s'ha elaborat a partir dels vots de viatgers internacionals que han tingut l'oportunitat de gaudir d'aquestes localitats tan destacades. 

La Cala Bona de Blanes entre les millors d'Europa

La Costa Brava és una de les destinacions estiuenques preferides dels amants del mar, tanmateix, si hi ha un municipi que destaqui especialment, aquest és Blanes. Té més de quatre quilòmetres de platges que són perfectes per gaudir d'un dia en família. 

Cala Bona de Blanes
La Cala Bona de Blanes és un destí molt popular | Twitter @redcostabrava

Al rànquing destaquen principalment la Cala Bona, un espai natural que destaca perquè ofereix diverses activitats com fer 'snorkel'. No obstant això, a Blanes hi ha més cales com la Cala Sa Forcanera o la Cala Treumal que per molts viatges són considerades «les millors cales de la Costa Brava».

Lloret de Mar també entra al rànquing

Lloret de Mar, un altre municipi de la Costa Brava, és un altre destí imprescindible aquest estiu. Mencionen una petita cala anomenada Sa Boadella. Es tracta d'una platja mixta que té determinades zones on es practica el nudisme. A més, es tracta d'una ubicació una mica allunyada del nucli urbà, ideal per gaudir d'un moment de tranquil·litat. 

Sa Caleta és una altra platja de Lloret de Mar que és molt popular per les seves vistes, ja que des d'allí es pot veure el castell del poble. La Cala Trons, situada molt a prop de Sa Caleta, és també un destí molt famós entre els turistes.