Laporta a la presentació de Dani Alves

El regal que Laporta vol fer a Xavi: Li té preparat un fitxatge 'bomba'

A Can Barça estarien estudiant la seva arribada

Laporta encara treballa per portar reforços de qualitat al mercat d'estiu. La plantilla necessita un impuls i té clar què busca: vol allò de bueno, bonito y barato.

Xavi, a sobre, li ha donat el vist-i-plau. Volen fer més incorporacions i de més pes encara. Es necessiten líders a l'equip.

Un 'caramel' en boca de tothom

El president és conscient que no pot fer grans inversions en fitxatges. Els agents lliures, per tant, són perfectes per al Barçalow cost que vol confeccionar Laporta. 

Un dels noms de pes d'aquesta agència lliure és a la Serie A. Paulo Dybala segueix sense renovar amb la Juventus i a mesura que s'apropa l'estiu, hi ha més clubs interessats. Després de Kylian Mbappé i Pogba és segurament el nom més cotitzat.

El Barça s'ha establert a les primeres posicions per la carrera de l'argentí. És un jugador que convenç a qualsevol director esportiu i Jordi Cruyff no n'és l'excepció.

Què farà Dybala?

La situació de Paulo Dybala amb la Juventus de Torí és tota una incògnita. El club li va oferir una renovació que va ser rebutjada. A hores d'ara no se sap en quin punt es troben les renovacions.

Si no se sap en quin punt es troben, vol dir que es troben més lluny que a prop. Dybala podria estar interessat en un canvi d'aires. És el millor moment de la seva carrera per fer aquest tipus de canvi.

Dybala a la copa italiana
Dybala porta 12 gols i 6 assistències en 26 partits | Europa Press

El 10 de la Juventus té ara 28 anys i vol firmar el seu últim gran contracte. Ara, amb Dusan Vlahovic a la plantilla, la situació de la renovació pot canviar dràsticament.

Poden passar dues coses amb Dybala. La primera és que vulgui renovar per tornar a tenir un davanter competitiu. Vlahovic passa per un estat de forma envejable i al costat de Paulo podrien fer grans coses.

L'altra és que Dybala confirmi que vol ser líder d'un altre equip. Després de 7 anys a la Juventus, el joc d'Itàlia segueix sense encaixar amb Paulo Dybala.

L'argentí és un dels millors 10 de l'època. Creatiu, decisiu i amb una fam de guanyar tot innegable.

No han funcionat els jugadors d'aquest estil

Xavi només troba un problema amb el fitxatge de Paulo Dybala al Barça. Els últims dos migcampistes ofensius que han arribat al club no han funcionat.

L'últim cas ha sigut el de Coutinho. En més de 100 partits amb el Barça no ha aconseguit convèncer a cap entrenador. El sistema que afavoreix l'estil Barça és un 1-4-3-3 on no hi ha cabuda per a un "10".

Coutinho en els 106 partits va fer 25 gols i 14 assistències. L'altre cas conegut ha estat el de Griezmann, encara que per la seva qualitat, va fer-ho millor que el brasiler. Griezmann va fer 35 gols i 17 assistències en 102 partits.

Per qualitat dels dos jugadors, són números per sota de les seves possibilitats.