Primer pla de l'actor Eduard Farelo a TV3

Eduard Farelo torna a TV3 i revela què pensa de les seves filles: «És una preocupació»

En una entrevista amb Agnès Marquès al 'Planta Baixa', l'actor parla de com porta la sobreexposició de les seves filles artistes

Primer era Eduard Farelo, però ara són Bad Gyal i Mushkaa. A to de broma, Farelo ja diu que a casa seva són "una mica com la família Flores". El cert és que no s'hi allunya. La sobreexposició pública a Can Farelo és evident: el pare, reconegudíssim actor; i dues de les seves filles, artistes musicals de ressò internacional. 

Quelcom que provoca que, sovint, Eduard Farelo s'hagi d'enfrontar a cegues a les entrevistes. Com la del passat divendres al 'Planta Baixa' de TV3. Li pregunten per la seva carrera, però també per la de les filles. Quelcom que porta amb normalitat: «A mi ja m'està bé. Jo he de començar a tancar portes i està bé que elles les obrin».

Imatge de la cantant Bad Gyal, filla d'Eduard Farelo
Bad Gyal i el seu èxit: la filla de Farelo, en el seu prime professional | Europa Press

«La meva màxima preocupació»

La sobreexposició, però, és potser el gran handicap de l'actual moment de les seves filles. Eduard Farelo, sense anar més lluny, revelava amb Agnès Marquès que és quelcom que el preocupa: «Sobretot jo sempre els dic el mateix: han de ser felices. En el moment de que això que fan els deixi de fer felices, que pleguin. És la meva màxima preocupació».

I Farelo hi troba un perquè: les xarxes socials. I ho compara amb el moment en el qual li va arribar la fama a ell, i el moment actual que travessen Bad Gyal i Mushkaa.

«El màxim que em podia passar abans era trobar-me amb un grup de gent jove que em cridés a la discoteca una nit. Però elles s'han d'enfrontar a aquesta cosa constant de les xarxes, de l'odi, de la gent que està molt lluny dels seus projectes i que no n'hi ha prou amb què no els entengui, sinó que es dedica a criticar-los de manera ofensiva», diu Farelo. 

Les crítiques, una xacra

Sobretot perquè, segons Farelo, moltes d'aquestes arriben a través de les xarxes i sota la cortina de l'anonimat. «Procuro no mirar què diuen. Però a vegades m'ho fan arribar i és inevitable. I evidentment m'emprenya», diu Farelo mentre accepta: «Veig que elles tenen una mena de cuirassa per a portar-ho bé. Hem d'intentar, però, que no perdin la sensibilitat».

«Hem de fer una reflexió tots, és insostenible continuar amb aquest nivell d'odi de les xarxes socials», sentenciava finalment Farelo.