Imatge de recurs d'una escola bressol

Educació no té una data fixada per a la tornada a l'escola

El conseller Josep Bargalló ha assenyalat que els centres educatius romandran tancats el que faci falta

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha donat per fet que s'ampliaran els dies de tancament i, per tant, també el tancament d'escoles. En declaracions a TV3, Bargalló no s'ha mostrat partidari d'allargar el curs. «Haurem d'aprendre a reprogramar, prendre decisions sobre el currículum i estem preparats», ha dit.

Selectivitat i batxillerat

Pel que fa a la selectivitat, ha indicat que per fer-la al juliol s'ha d'haver acabat el curs de batxillerat al juny. «Si al juliol encara estem així, el drama social i col·lectiu serà tan gran que la selectivitat no seria el més important», ha conclòs. Sobre les targetes moneder per pagar les beques menjador, ha indicat que són 180.000, amb un import total d'uns 6 MEUR. Estan carregades i es repartiran entre dijous i divendres.

Si arriben amb retard, no caduquen, així que la família  tindrà tot l'import dels 15 dies disponible quan la rebi. El repartiment es farà a través dels consells comarcals i els ajuntaments, via serveis socials. Així ho estableix, ha dit, el decret del govern espanyol.