Un eixam de vespes ataca a Dani Alves en ple partit

L'exjugador del FC Barcelona va sentir picors al coll i es van adonar que es tractava d'un eixam de vespes situat al córner

Un eixam de vespes ataca a Dani Alves en ple partit | PRNoticias

La trobada que va enfrontar al Sao Paulo de Dani Alves amb el Fortaleza  va comptar amb una inesperada visita dins del terreny de joc. Un eixam de vespes va treure el protagonisme als jugadors brasilers i es van convertir en el principal focus d’atenció.

El partit es va haver de detenir durant 5 minuts per la presència d’un eixam de vespes a la banderola de córner. En el minut 25 quan l’exjugador del FC Barcelona es disposava a llençar un tir de córner, de sobte es va allunyar del lloc i va començar a tocar-se el coll donant a entendre que li havia picat alguna cosa.

Un jugador de l'equip visitant va tirar el pal fora del terreny de joc per evitar més ferits

Va ser llavors quan Jackson, defensa de l’equip visitant, es va apropar, es va agenollar i va tirar el pal llençant-lo fora del terreny de joc mentre es cobria la cara per no ser picat. Minuts després, quan la banderola ja gairebé no tenia vespes, el van tornar a posar al seu lloc i el partit va seguir en marxa, fins a finalitzar amb la  victòria paulista per 2 a 1.

Davant d’aquesta situació, Alves va reaccionar amb humor al seu Instagram personal: «Ni les vespes poden amb nosaltres, germà» després d'emportar-se la victòria del partit. Curiosament, el Fortaleza ja va viure una situació semblant el passat 17 d’agost, quan va rebre a casa a l'Internacional de Porto Alegre.