El català Joel González tornarà de Rio amb un bronze

Ha guanyat en la categoria Taekwondo (-68 kg); a Londres 2012 va ser or en una categoria inferior

Joel González s'ha fet amb la medalla de bronze a la categoria Taekwondo (-68 kg) | COE

El taekwondista català Joel González, fill de Figueres, es va adjudicar la medalla de bronze en la categoria de -68 quilos del taekwondo dels Jocs de Rio de Janeiro després de batre per 4-3 al veneçolà Edgar Contreras, aconseguint la seva segona medalla olímpica. El català va ser protagonista fa quatre anys a Londres quan va conquerir l'or en un pes menor, -58 quilos. Llavors , va decidir canviar i pujar de cara a Rio 2016, però tot el seu cicle olímpic va estar marcat per una lesió de genoll que el va tenir aturat més d'un any. Ara ha pogut pujar al podium amb aquesta valuosa tercera posició i sumar així una nova medalla per l’equip espanyol als JJOO de Rio.