Cues quilòmetres i embussos a Madrid hores abans de les noves restriccions

Autovies col·lapsades a Madrid el 18 de setembre de 2020
Diversos quilòmetres d'embussos a les sortides de Madrid | EP

A primera hora d'aquesta tarda, hores abans de la compareixença d'Isabel Díaz Ayuso, les carreteres madrilenyes presentaven diversos quilòmetres d'embussos en les sortides de Madrid. El trànsit ha estat molt congestionat en les avingudes d'accés a l'autovia, en la majoria de l'autovia i en altres carreteres importants, segons ha informat la Direcció General de Trànsit.

Així, passades les 15 hores d'aquest divendres hi havia retencions en l'A-6 des del quilòmetre 9 al 7, en la capital, direcció La Corunya; en l'A-42 entre els quilòmetres 26 i 28 sentit Toledo, a l'altura de la localitat de Torrejón de la Calzada; en l'A-5 a la sortida de Madrid entre els quilòmetres 3 i 5 sentit Badajoz; i en l'A-2 des del quilòmetres 18 al 25 sentit Madrid, a l'altura de Torrejón de Ardoz.

També hi havia congestió amb circulació irregular a la mateixa hora en la M-40, des del quilòmetre 23 i 26 i 33 al 36 feia l'A-4, des del quilòmetre 19 al 23 cap a la A-5, des del quilòmetre 4 al 7 cap a la A-1, des del quilòmetre 3 a 12 sentit A-3; en l'A-3 entre els quilòmetres 12 i 17 direcció València, a l'altura de Rivas.

A conseqüència d'un accident, a primera hora de la tarda hi havia embussos entre els quilòmetres 12 i 14 de A-3, sentit Saragossa, en Sant Ferran d'Henares; i entre els quilòmetres 17 i 18 de la M-50, sentit A-3, també en Sant Ferran.

Els madrilenys neguen l'operació sortida

La publicació d'alguns mitjans insinuant una possible operació sortida abans de l'anunci de noves mesures restrictives a la ciutat, ha fet que molts usuaris hagin esclatat a la xarxa. «Com tots els divendres? Amb aquests titulars es promou la 'madrilenyofòbia'?», «doncs ara mateix a l'A5 ja no hi ha cap embús» asseguraven alguns com a resposta a les imatges de l'autovia col·lapsada.


Comentaris
Serafi Bandarra i Grataconys
A empestiferar lo tot i ja ens em sortirem,ja

envia el comentari