Emmanuel Adebayor, exjugador del Real Madrid

Emmanuel Adebayor explica el seu intent de suïcidi: «Ho tenia tot preparat»

L’exjugador del Madrid ha explicat amb detalls el seu intent per treure’s la vida

L’exdavanter del Reial Madrid Emmanuel Adebayor ha explicat al ‘Daily Mail’ que va intentar suïcidar-se. Durant l’entrevista ha dit que sota l’apartament on vivia hi havia una farmàcia i «vaig comprar un paquet rere un altre de pastilles, fins al punt que no me les volien vendre, per això vaig dir que era per una organització benèfica de Togo».

El jugador continua relatat la seva experiència propera a la mort: «Ho vaig preparar tot, em vaig beure tota l’aigua i ho tenia tot preparat per marxar». Adebayor segui relatant que abans de prendre les pastilles va decidir trucar al seu millor amic: «Era mitja nit i em va dir que no em precipites, que tinc moltes coses per les quals viure: ‘Tens el potencial de canviar Àfrica’».

Aquelles paraules van fer reflexionar a l’exjugador del Reial Madrid: «Llavors vaig pensar que era un venedor de somnis i que ara no estava comprant cap somni. Això em va fer abandonar la idea de marxar. Vaig pensar que Déu ha d'estar guardant-me alguna cosa».

El popular jugador togolès, que té 35 anys, ja va confessar l’any 2017 que havia estat pensant a suïcidar-se «durant anys i anys»: «Estic disgustat de què les coses hagin arribat a aquestes altures».

Ter Stegen ha estat padrí de 'Relats Solidaris', que aquest any dóna els diners a la Fundació Pare Manel | CatalunyaDiari.cat

Ter Stegen: «Vull ajudar a millorar la societat catalana»

L’actual porter del Barça, Marc-André Ter Stegen, ha demostrat més d’una vegada la seva implicació amb Catalunya. El jugador alemany ha estat triat com a padrí de la 15a edició del llibre de ‘Relats Solidaris’, que aquest any dóna els beneficis a la Fundació Pare Manel.  Durant el seu discurs ha evidenciat que està totalment adaptat a la ciutat i el país català.

En l’acte de presentació del llibre, que ja es pot comprar, Ter Stegen ha dit: «La Fundació Pare Manel m’ha ensenyat que jo puc tornar la sort que tinc a molta gent. Ja soc una persona més de Barcelona i si puc, vull ajudar a millorar la societat catalana». El jugador va continuar recordant la seva infància: «Quan jo era petit, vaig començar a jugar en camps de futbol on no importava el color de la pell dels nens ni on havien nascut», una reflexió sobre «el que s’ha de fer a Nou Barris».

El porter ha assegurat que vol «tornar l’estima a la gent i ajudar a gent jove» i que espera que «la fundació Pare Manel pugui canviar moltes vides» i ho ha comparat amb el Barça: «M’ha sorprès la dimensió del Barça i com pot ajudar a canviar vides».