L’emocionant vídeo d’un lleó salvant la vida d’un altre a l‘Àfrica

Les imatges mostren un grup de 20 hienes acorralant l’animal. Quan la seva mort sembla anunciada, el seu amic Tatu apareix per rescatar-lo i es fonen en mostres d’afecte

La natura és sabia i inclús els animals més ferotges del planeta mostren la seva part més fidel i bondadosa. Això és el que s’ha pogut veure en un documental emès per la sèrie ‘Dynasties’ de la ‘BBC’, que mostra un emocionant vídeo on en Tatu, un lleó de la sabana africana, salva la vida d’en Red, el seu lleó amic, just quan estava en greu perill. 

El vídeo, d’una alta qualitat, mostra com, després de travessar un petit riu, el lleó Red es veu sorprès i acorralat per un grup d’unes 20 hienes. Els animals carronyaires comencen a rodejar Red amb crits i mossegades per espantar-lo i acabar amb ell per menjar-se’l. Quan tot sembla perdut i l’animal comença a tirar la tovallola davant de la gran adversitat, apareix de cop en Tatu, el seu amic lleó, que veu al seu company en perill i va corrents a rescatar-lo. 

Un cop apareix, les hienes es veuen superades i sorpreses i deixen en pau l’altre lleó. Quan estan fora de perill, en Red i en Tatu es fonen en carícies i mostres d’afecte en una imatge molt tendre. En Red és conscient que, si no arriba a ser pel seu amic, a hores d’ara estaria mort. Aquest és l’impressionant vídeo que posa els pels de punta:

 

Les hienes i els lleons: una relació impossible

Cert és que a vegades les pel·lícules de ‘Disney’ exageren alguns aspectes i una pel·lícula sovint no reflecteix la realitat. Però la veritat és que la mala relació entre els lleons i les hienes que mostra la pel·lícula ‘El Rei Lleó’ queda més que palesa en aquest vídeo, on els carronyaires fan el que sigui per acabar amb en Red.

De fet, sorprèn el fet que un lleó pugui fer-se tan petit davant d’uns animals tan inferiors a nivell de velocitat i força. No obstant, el fet que les hienes actuïn en grup pot deixar fora de joc al rei de la selva. El que sí que ja és massa per aquest grup de carronyaires, inclús sent 20 membres, és la presència de 2 lleons. La natura ho acaba posant tot a lloc.