Pla curt de les cames d'un operari de camió de perfil, amb una carpeta a la mà i el vehicle al costat

Un accident entre quatre camions provoca importants retencions al Baix Llobregat

El sinistre ha tingut lloc a l'altura de Molins de Rei, però no ha deixat cap víctima

Espectacular accident aquest divendres a la tarda a la carretera B-23, a l'altura de Molins de Rei, a la comarca del Baix Llobregat. Segons ha informat el servei Català de Trànsit (SCT), un total de quatre camions s'han vist implicats en un encalç, que afortunadament no ha deixat cap ferit. 

Això sí, el sinistre ha obligat a tallar tres carrils a la via, d'un total de quatre, i  ha provocat importants retencions, que en alguns moments han superat els quatre quilòmetres, des de Sant Feliu de Llobregat, en direcció Martorell. Tot això ha complicat de forma notable el trànsit, i és que els conductors han tardat al voltant d'una hora i mitja a sortir de la ciutat de Barcelona. Aquest accident també ha afectat l'A-2 que té aturades de 8 quilòmetres des del Nus del Llobregat fins a Sant Feliu. 

El sinistre ha obligat a tallar diversos carrils, provocant importants retencions
El sinistre ha obligat a tallar diversos carrils, provocant importants retencions | CatalunyaDiari.cat

 

Un accident a l'AP-7 a Cerdanyola

El Servei Català de Trànsit també ha informat que s'ha produït un nou accident, aquest cop, el tram afectat és l'AP-7 a Cerdanyola que provoca aturades de 2 quilòmetres en direcció Tarragona. La via compta amb  un carril tallat i hi ha aturades de sis quilòmetres des de Barberà. 

Important accident a la C-58 a la Ronda Litoral de Barcelona

Des de Trànsit  demanen molta precaució al volant al tram de la Ronda Litoral on s'ha produït un accident amb un cotxe bolcat a l'inici de la C-58. El sinistre afecta la Porta Nord amb una cua de tres quilòmetres des de Badalona fins al Nus de la Trinitat. També ha provocat aturades de disset quilòmetres des de la Zona Franca en sentit Besòs.