Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'anaconda que ha aparegut al Brasil

Una enorme anaconda obliga a tallar una carretera al Brasil

Els fets han tingut lloc en una via principal que passa per la localitat de Porto Velho. El vídeo s’ha fet viral i es creu que l’animal buscaria menjar o un lloc on poder-se refugiar
Imatge de l'anaconda que ha aparegut al Brasil
Imatge de l'anaconda que ha aparegut al Brasil | Twitter

 

Gran ensurt el que es van endur fa uns dies diversos conductors que circulaven per una carretera principal del Brasil, al seu pas pel municipi de Porto Velho, quan es van veure sorpresos per una enorme anaconda que va creuar de cop la via. El trànsit de vehicles es va haver de tallar momentàniament fins que l’animal va acabar de creuar a l’altra banda del camí, principalment per evitar que el rèptil patís danys.

Veure anacondes al Brasil és força habitual, però no ho és tant veure un animal d’aquestes magnituds creuant una carretera principal. Davant d’aquesta situació, molta gent va sortir dels cotxes i va enregistrar el moment amb els seus telèfons mòbils. En les imatges, que s’han fet virals, es pot veure com la serp, que fa més de tres metres de llarg, creua la carretera de banda a banda, passant pel damunt de la mitjana i interrompent completament el trànsit.

A la recerca de menjar o refugi

La curiosa imatge d’una serp envaint aquesta carretera està donant la volta al món i s’ha fet un lloc en algunes televisions, especialment en mitjans del Brasil. Lluny d’espantar-se, l’animal no es va deixar impressionar pels vehicles i la presència d’humans i es va llançar a la carretera sense cap mena de por.

Segons informen alguns experts, es creu que l’animal estaria buscant fonts d’alimentació o, simplement, un lloc on refugiar-se. Tot i que la carretera no era molt ample, l’animal va tallar la circulació durant unes hores, moment a partir del qual la situació va tornar a la normalitat.