Guardiola esclata contra un periodista en ser acusat de rebre diners del Qatar

Un periodista va preguntar sobre el tema a l’entrenador després que aquest guanyés el triplet amb el Manchester City

Guardiola enfadat
Guardiola s'ha mostrat visiblement enfadat amb la pregunta d'un periodista durant una roda de premsa del Manchester City | Cedida

La victòria del passat dissabte del Manchester City va fer guanyar a l’equip anglès una fita històrica, ja que es van convertir en el primer equip masculí en guanyar el triplet domèstic: Premier League, FA Cup i Copa de la Lliga. Cal recordar que aquesta fita ja la va aconseguir l’equip femení del City la temporada del 2016-2017.

La brillant actuació del Manchester City sobre el Watfird a la final de la FA Cup, amb un flagrant 6-0, va deixar lloc a una roda de premsa de Guardiola, com és habitual, però en aquest cas hi va haver una pregunta un dels periodistes que va incomodar, visiblement, a l’entrenador.  La pregunta va ser molt clara: «És veritat, com ha insinuat l’exentrenador del City, Roberto Mancini, que has cobrat algun tipus de sobresou des d’Abu Dhabi per guanyar aquests títols?».

La resposta de l’entrenador no es va fer esperar i visiblement enfadat li va contestar: «Tu saps el que m’estàs preguntant? Em preguntes si he rebut diners per altres vies, aquí i ara? Creus que mereixo aquesta pregunta?». Guardiola, molt indignat, va continuar exclamant: «El dia que he guanyat el triplet, em preguntes si he rebut diners per altres vies? Déu meu...», va concloure, sorprès visiblement per la pregunta.

Pep Guardiola, sobre el triplet: «Les dones ja ho han fet»

Preciós gest el que ha tingut el català Pep Guardiola amb les dones. Abans de saber si guanyaria el triplet, l’exentrenador del FC Barcelona va sortit en defensa de l’esport femení durant la roda de premsa prèvia al partit, en el qual es jugava la possibilitat d’aconseguir un ‘pòquer’ de títols. En ser preguntat per la possibilitat de batre un rècord que mai havia estat aconseguit, l’entrenador del Manchester City va voler fer un aclariment: El rècord ja estava batut, si bé va ser un equip femení el primer de complir amb aquesta fita.

El periodista en qüestió llançava aquesta pregunta al de Santpedor: «Hem viscut grans celebracions durant l’inici de la setmana, i tens l’oportunitat de guanyar el primer triplet domèstic en aquest país. Fins a quin punt t’emociona la idea?». «Seria la primera vegada per al futbol masculí. Les dones ja ho han fet», responia l’entrenador del City, no sense acompanyar la frase amb un somriure d’allò més murri.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari