Imatge d'arxiu un cotxe de la policia

Enxampen 28 persones a l'interior d'un bar fora de l'horari permès al Vallès

Els fets van tenir lloc aquest dissabte a la tarda

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat 28 persones que es trobaven a l'interior d'un bar amb la persiana baixada però a ple funcionament en horari no permès. Els fets van passar dissabte 23 de gener a les 18.00 h a la confluència del carrer Pintor Sorolla amb l'avinguda Joaquim de Sagrera.

Fins al lloc s'hi va desplaçar una patrulla de la Policia Municipal, que va comprovar que l'establiment tenia els llums encesos i hi havia soroll de música i gent a l'interior. Tres dotacions més es van dirigir fins al lloc i van accedir al local. Els agents van iniciar una inspecció i van identificar 27 clients i la propietària del bar. Totes les persones van quedar denunciades per incompliment de les mesures de prevenció de la covid-19. D'altra banda, la policia ha explicat que en la darrera setmana ha imposat 110 denúncies per incompliment de mesures per frenar la Covid-19.

 

Un 'botellón' a Tarragona acaba amb un detingut i una trentena de denúncies

Per una altra banda, aquest dissabte la Guàrdia Urbana de Tarragona va intervenir a un 'botellón' que s'estava produint a la platja del Miracle. Els agents van identificar 17 persones i van posar 23 denúncies relacionades amb les mesures per fer front a la covid-19 així com 30 més per altres infraccions com desobediència a l'autoritat entre altres. A més es va detenir un dels participants. 

Els fets van començar quan els agents van rebre diverses trucades informant d'un 'botellón' al pàrquing de la Platja del Miracle. Fins allà si van desplaçar dues dotacions i diverses patrulles es van quedar al voltant. Només arribar, van creuar-se amb un vehicle a gran velocitat que va envair el carril contrari. El van aturar i li van realitzar la prova d'alcoholèmia que va sortir positiva. 

Posteriorment es van identificar 17 persones, una persona va ser detinguda per resistència i desobediència a l'autoritat. Es van posar 23 denúncies relacionades amb els protocols de seguretat de la COVID-19: 1 per incomplir de les limitacions de concentració de persones en reunions, 2 per incomplir l'obligació de l'ús de mascareta, 4 per incomplir les restriccions de mobilitat municipal i 6 per fumar en la via pública fent ús compartit d'una pipa.

A més es van realitzar un total de 15 denúncies per incompliment de les ordenances municipals, 4 de les quals per desobeir els agents de l'autoritat i 11 per consumir begudes alcohòliques en espais públics.