Una parella es casa just abans que l'home acabi a l'UCI pel coronavirus

La història ha tingut un final feliç i la parella es troba descansant a casa

Professionals sanitaris atenent un pacient amb covid-19 en una UCI de l'Hospital del Mar, en la pandèmia de coronavirus
La història ha tingut un final feliç i la parella es troba descansant a casa | ACN

Elizabeth Kerr i Simon O'Brien han protagonitzat unes noces de pel·lícula. La parella britànica s'ha donat el 'sí, vull' des dels llits de l'hospital en el qual van haver de ser ingressats després de contreure el coronavirus

Tots dos portaven planejant les seves noces des de 2019 i havien fixat juny del 2020 per a passar per l'altar. No obstant això, els seus plans es van veure truncats amb l'esclat de la pandèmia

Elizabeth Kerr i Simon O'Brien van decidir posposar el seu enllaç per a més endavant, sense arribar a concretar cap data. Però a principis de 2021 els dos es van contagiar de coronavirus i van haver de ser traslladats a un centre mèdic per una greu deterioració en els seus nivells d'oxigen. 

Noces exprés

Els doctors que els van atendre van témer seriosament per la vida de tots dos i van decidir organitzar unes noces exprés en una de les sales de l'Hospital Universitari de Milton Keynes perquè la parella pogués complir el seu desig de donar-se el 'sí, vull'.

Elizabet Kerr i Simon O'Brien van complir el seu somni de passar per l'altar, però poc després de celebrar el seu matrimoni, la situació es va tornar dramàtica. L'estat de salut de tots dos va empitjorar i a ell van haver de traslladar-lo a la unitat de vigilància intensiva (UCI).

Malgrat això, el destí ha volgut que aquesta no fos l'última vegada que es veiessin amb vida i després de diversos dies de lluita, Simon O'Brien ha aconseguit sortir de l'UCI i ara es troba recuperant-se al costat de la seva esposa.

«Em van dir que no podríem casar-nos»

Ara tots dos es troben estables, però Elizabeth Kerr va viure aquell dia d'una forma molt angoixant, i és que mentre el personal de l'hospital s'afanyava a aconseguir una llicència de matrimoni, la salut de Simon va empitjorar. «Em van dir que no podríem casar-nos després de tot, perquè havien d’intubar a Simon i adormir-lo», ha explicat a 'ABC Australia'.

«Però es van retardar una hora més. I ell, simplement, es va recuperar en aquest temps prou per casar-nos». Encara que van poder donar-se el 'sí que vull', la parella no va poder donar-se el primer petó com a matrimoni fins a diversos dies després, quan ell finalment va sortir de l'UCI. 

«Si no ens haguéssim tingut l'u a l'altre i no haguéssim tingut l'oportunitat de casar-nos, no crec que els dos fóssim aquí ara», ha assenyalat Elizabeth Kerr, qui també ha volgut agrair al personal de l'hospital tant la possibilitat que els han ofert de celebrar el seu enllaç com el treball que han fet per a salvar-los la vida.

Hannah Cannon, una de les infermeres de l'hospital de Milton Keynes i testimoni de l'enllaç, ha explicat com el va viure el personal sanitari. «Amb molta feina en equip vam poder donar-los unes noces, no necessàriament una com la que havien planejat inicialment, però realment una cosa positiva, notable i memorable perquè realment s'aferrin a aquest somni».

La sanitària també ha recordat l'esquinçador moment en el qual tan sols uns segons després que la parella es donés el 'sí , vull', van haver de sedar i intubar a Simon. 

Noces a l'hospital amb final tràgic

Elizabeth Kerr i Simon O'Brien no han estat els únics que s'han casat en un hospital. Benny Khay i Julia Coix, una altra parella britànica, també es va donar el 'sí, vull' en un centre mèdic. 

Tots dos es van enamorar jugant a bàdminton fa 25 anys i des d'aquell moment havien pensat a passar per l'altar, però mai van arribar a fer-ho. 

A principis de gener, ell va contreure el virus i va haver de ser ingressat a l'Hospital de Kingston. La seva situació era crítica, per la qual cosa els metges van decidir transformar l'UCI, on l'home de 85 anys estava hospitalitzat, perquè la parella pogués celebrar el seu enllaç. 

Benny Khay i Julia Coix van complir el seu desig i es van casar. No obstant això, en aquesta ocasió la parella va tenir un final tràgic. L'home va morir uns dies després de donar el 'sí, vull'.
 


Comentaris

envia el comentari