Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Reus amb la sirena encesa

Els menors que van entrar a una escola de Reus de nit i no era per aprendre més

Dos joves que estaven als voltants del centre van fer saltar les alarmes

Un grup de menors d'edat protagonitzava un incident a la ciutat de Reus el passat diumenge a la nit. La Guàrdia Urbana els interceptava mentre estaven intentant cometre un robatori en una escola de la capital del Baix Camp, segons explica el Diari de Tarragona.

Tot va començar quan una patrulla de la policia reusenca observava que hi havia dues persones als voltants d'un centre de la ciutat. Una situació fora del normal per l'hora de matinada que era.

Per aquest motiu, els agents van adreçar-se als joves per saber què estaven fent en aquell indret. La resposta anava acompanyada de cert nerviosisme dels joves que, a més, portaven a sobre diverses eines que feien aixecar sospites.

Un detall que van tenir en compte els agents perquè els va motivar a entrar a l'interior de l'escola de Reus. La Guàrdia Urbana va observar com hi havia un forat per entrar a l'interior. I, a dins, van trobar-se un panorama amb calaixos remoguts, a més de sentir sorolls.

En aquest sentit, en buscar per dins del centre, van veure que hi havia dos nois a l'interior. Per aquest motiu, tots dos van ser acusats com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. A més, també es va detenir els dos menors que estaven a l'exterior del centre reusenc.

Tot i això, n'hi havia un que era menor de 14 anys, per la qual cosa quedava exempt del delicte que s'havia comès.

Tots ells, segons el citat mitjà, eren joves que estaven en un centre tutelat per la Generalitat de Catalunya a Reus. Per això es va explicar als membres del centre i de l'escola per explicar el succés viscut el 24 d'abril.

Enxampen menors en cotxe per Reus 

Un incident més que han protagonitzat menors d'edat a Reus. Un dels últims que havien registrat la Guàrdia Urbana de Reus va succeir al carrer del Roser de la ciutat.

En aquest indret, els agents de la policia reusenca van aturar un vehicle que circulava en direcció contrària per aquest carrer. La sorpresa dels agents va ser quan van veure que el conductor tenia només 17 anys i, per tant, no tenia permís de conduir. Per això se'l va denunciar per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Amb ell, a més, hi anava un altre menor, en aquest cas, de 13 anys. La Guàrdia Urbana de Reus els va lliurar a tots dos a les seves mares.