YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L’epilèpsia que sofria Cameron Boyce va poder influir en la seva mort

Segons han publicat alguns mitjans, les complicacions que genera aquesta malaltia van poder ser causa de la seva mort

Cameron Boyce sufría epilepsia
Cameron Boyce sofria epilèpsia | Instagram

Han passat 3 dies des de la sobtada defunció de l'actor Cameron Boyce i fins ara l'única informació sobre la causa de la seva mort és que «va morir mentre dormia, a causa d'una convulsió que va ser el resultat d'una malaltia mèdica per la qual estava sent tractat», tal com explicava la família en un comunicat oficial.

A poc a poc es van publicant noves dades per aclarir les circumstàncies de la mort del jove actor protagonista de sèries de Disney tan populars com 'Jessie' i 'Los Descendientes'. Boyce va ser trobat pel seu company d'apartament en el seu domicili de Los Angeles, inconscient.  Quan van arribar els serveis sanitaris, ja no van poder fer res per evitar la seva mort.

Van afirmar que es tractava d'una «mort natural»

En principi, el trist final de l'actor californià està exempt de polèmica, ja que les autoritats que van acudir al domicili de l'actor després de la trucada als serveis d'emergència van afirmar que es tractava d'una «mort natural».

Cameron Boyce protagonizaba 'Descendientes' desde hace varias temporadas
Cameron Boyce a la popular sèrie 'Descendientes' | Instagram

 

Segons ha publicat el portal TMZ, Cameron sofria epilèpsia, i podria ser la causa principal de la seva mort. Una malaltia amb la qual convivia i que mai li havia suposat un fre per a desenvolupar la seva carrera.

L'epilèpsia, per si sola, no provoca la mort, però pot generar complicacions que acabin amb la vida de qui la pateix. Aquest pot haver estat el cas de Cameron, que segons  el portal abans esmentat, podria haver arribat després d'un mal subministrament de la medicació.

L'epilèpsia afecta al sistema nerviós i genera atacs sobtats caracteritzats per convulsions violentes i pèrdua de coneixement. Ja s'ha realitzat l'autòpsia al cos de Cameron, tal com han confirmat la Policia en un comunicat, encara que de moment no s'han fet públiques les causes oficials de la defunció.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari