Els membres d'ERC i Compromís per Valls en roda de premsa.

ERC i Compromís per Valls aniran junts a les eleccions municipals

Jordi Cartanyà (ERC) i Ramon Font (Compromís) han anunciat aquest dimecres que es presenten amb una candidatura conjunta a l'alcaldia de la capital de l'Alt Camp

Les formacions polítiques d'ERC de Valls i Compromís per Valls es presentaran amb una sola candidatura a les eleccions municipals  del mes de maig a la capital de l'Alt Camp. Així ho han explicat en una roda de premsa celebrada aquest dimecres al matí a Valls, on Jordi Cartanyà (ERC) i Ramon Font (Compromís) han fet l'anunci.

«Enlloc de primar l'individualisme, preferim sumar»

Les dues formacions han pres la decisió de concórrer junts a les eleccions municipals  «per unir esforços per tirar endavant necessitats futures de la ciutat», ha explicat Cartanyà durant la seva compareixença i ha afegit que aquesta complicitat entre els dos partits «és molt important». Ahora, el candidat per ERC ha volgut destacar que entre Font i ell sempre hi ha hagut molt bona sintonia a nivell personal i polític, i que la posició política en nombrosos temes d'actualitat coincideix sempre.

Per la seva banda, Ramon Font, ha expressat que «aquesta és una aliança per guanyar»  i que  «aquesta entesa és una notícia molt bona per Valls».  Alhora ha destacat la clara tendència republicana i sobiranista de les dues formacions.

Per tal de fer efectiva aquesta aliança, s’ha signat un acord de col·laboració de caràcter municipal pels propers quatre anys. La llista estarà encapçalada pel mateix Cartanyà i Compromís per Valls aporta 8 representants dels 31 que tindrà la llista.

eleccions-municipals-valls-erc-compromís
Presentació de la marca conjunta d'ERC i Compromís | Albert Oliva

Els dos partits apareixeran en el nom de la candidatura

Segons han explicat, el nom sota el qual anirà aquesta candidatura és Esquerra Republicana Valls- Compromís per Valls i en el logotip també apareixeran els dos partits. En aquest sentit, Cartanyà i Font han volgut remarcar que hi ha hagut una voluntat explícita de conservar les dues marques, «per posar en valor els dos partits i els dos projectes polítics per igual».

També et pot interessar: