YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🚨 La pandèmia torna a estar en expansió a Catalunya: l'Rt supera novament l'1

La notícia sobre la salut d'Ernesto Ekaizer que ell mateix ha confirmat des de l'hospital

El periodista argentí ha compartit un vídeo de la seva nova habitació d'hospital

El periodista i tertulià Ernesto Ekaizer a la presentació del llibre 'Queríamos tanto a Lluis' a Barcelona, any 2015
El periodista i tertulià s'està recuperant favorablement del coronavirus | Gtres

El passat 13 d’octubre el periodista Ernesto Ekaizer anunciava que havia despertat d’un coma al qual el van haver d’induir per la seva greu situació. El tertulià de 71 anys era considerat com a grup de risc davant del coronavirus, però va acabar demostrant que aquesta pandèmia no podria amb ell.

Ara, el mateix Ernesto Ekaizer ha anunciat un altre gran pas en la seva recuperació després de contagiar-se de la Covid. «Bones notícies. Els metges de la UCIR de Pneumonologia m’acaben de traslladar ara a planta de l’hospital Jiménez Díaz en haver rebaixat la quantitat d’oxigen que necessito durant les 24 hores». Acompanyat d’un vídeo, Ekaizer anuncia el que considera «un gran avanç».

Ernesto Ekaizer, amb molt millor aspecte i humor després del coma

A les imatges es pot veure com la infermera anuncia que ha estat traslladat a l’habitació 6646 i li pregunta com es troba. El periodista no té cap queixa sobre el seu nou habitacle, però sí que sembla que no ho va passar molt bé a l’altra habitació: «Estic estupendament. Fa aire, que a l’altra habitació em moria de calor. Aquí les vistes són bones i les infermeres magnífiques», bromejava en un clar bon estat d’humor.

La infermera també ha mostrat l’habitació on residirà ara Ernesto Ekaizer fins que pugui ser donat d’alta. Les condicions semblen fenomenals tenint en compte que encara no se sap quan podrà tornar a casa. Mentrestant, dedica les seves xarxes al seu costat més professional i no descansa ni tan sols mentre es recupera del coronavirus.

El reconegut periodista i tertulià presenta també un molt millor aspecte que en l’anterior ocasió. En una imatge que ell mateix va compartir després de despertar del coma, es podia veure el canvi que havia patit el seu cos després de contagiar-se del virus i passar per un coma. Ara, l’argentí es recupera i detalla la seva evolució per tranquil·litzar a tots aquells seguidors que l’admiren diàriament.


Comentaris

envia el comentari