Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ares Teixidó

L'error de 8tv que l'audiència no perdona: Ares Teixidó s'ensorra

L'any 2021 la cadena privada va substituir Ares Teixidó per Frank Blanco

Males notícies per Ares Teixidó. El cert és que les dades d'audiència del programa presentat per la lleidatana deixen molt a desitjar. El late night 'Ares Revolution' de 8tvt, tal com indiquen a la mateixa cadena, «és un format on un grup de dones es diverteixen parlant de sexe sense complexos ni tabús i abanderant una autèntica revolució sexual».

El programa té tots els ingredients per ser un gran èxit, però les dades d'audiència obtingudes aquest dijous 30 de març no han estat massa bones. La franja horària en el qual s'emet, passada la mitjanit, podria ser un dels motius pels quals només va aconseguir un escàs 04% i 3.000 espectadors.

El cert és que la catalana, amb el seu anterior programa, 'Sexual Revolution', a la mateixa cadena, feia unes dades d'audiència magnífiques. Però tot i ser un dels formats més vistos cada dia de 8tv, van decidir cancel·lar-lo. Segons les informacions sorgides en aquell moment, el motiu va ser degut al malestar de la direcció amb els continguts. 

Substituïda per Frank Blanco

Així, la directiva de 8tv va decidir substituir Ares Teixidó per Frank Blanco amb 'El Circ'. Tot i això, i molesta amb la decisió, Teixidó va decidir no marxar de la cadena i, tal com va anunciar El Nacional, 8tv li va prometre un nou programa en una altra franja horària. Es tracta d''Ares Revolution', el qual presenta actualment. 

Davant aquest canvi, la jugada no li va sortir del tot bé a la cadena privada. Tornant a les dades d'audiència d'ahir, 'El Circ' no va destacar. Va obtenir només 16.000 espectadors i un molt baix 1,3%. Encara que ja se sap que les audiències són molt variables d'un dia a un altre. 

Frank Blanco a 'El Circ' de 8tv
Frank Blanco a 'El Circ' de 8tv. | 8tv

TV3 líder indiscutible

TV3 va ser la cadena més vista aquest dijous passat amb el 'Telenotícies Vespre' al capdavant aconseguint un total de 534.000 espectadors i un 25,1%. Tot seguit, el 'Polònia' es va endur la medalla de plata amb 465.000 espectadors i un 20,8% i el programa d'humor 'APM' va assolir 171.000 televidents i un baix 9,9%.

Pel que fa al programa 'Zona Franca', presentat per Danae Boronat, no va passar de 55.000 espectadors amb un 4,6%.