Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Sánchez promocionant una pel·licula

Jordi Sànchez, trencat per la mort molt propera: «Quina tristesa, companya»

Havien estat companys de professió a 'LQSA'

'La Que Se Avecina', una de les joies de la corona de Telecinco, s'acomiadava ahir de Laura Gómez-Lacueva. Amb ells, també ho feia el mític actor català, Jordi Sànchez que ha expressat el seu dol mitjançant les xarxes socials. «Quina tristesa, companya...» ha publicat Sànchez al seu perfil personal d'Instagram, acompanyat d'una imatge de l'actriu.

La xarxa s'ha inundat de missatges de dol per la pèrdua de la companya, que va arribar a 'LQSA' trepitjant fort. 

Havien de continuar treballant junts

La terrible notícia ha trasbalsat els plans de la sèrie, ja que estava previst que Gómez-Lacueva continués treballant als nous capítols de la sèrie, juntament amb Jordi Sànchez. Laura va ser una de les últimes a incorporar-se a 'LQSA', però va connectar ràpidament amb el públic. Un fet que s'ha pogut comprovar amb el munt de missatges a les xarxes socials. 

Laura ha mort en la discreció més absoluta, molt pocs sabien que estava malalta. Es va dedicar a lluitar contra el càncer en silenci. De fet, va continuar treballant malgrat estar en tractament, i ha valgut la pena perquè ha complert el seu somni. Ha triomfat i, ara, tothom plora la seva pèrdua. 

El paper de Laura Gómez-Lacueva a 'La que se avecina'

Laura Gómez va ser una de les últimes incorporacions a 'LQSA'. Interpretava el paper de Greta Garmendia, un personatge fonamental: la presidenta de la nova comunitat de veïns. El cert és que el seu paper va agradar molt als fans i estava previst que continues en la següent temporada, però, malauradament, no ha pogut ser. A més del seu paper notable a la sèrie, Gómez-Lacueva té una trajectòria brillant com a actriu. 

Una de les pel·lícules més recordades per la seva interpretació és La historia lamentable, una pel·lícula que va rebre molt bones crítiques. Al món del cinema era destacada, al món de la televisió era de les millors, però on realment lluïa era a sobre dels escenaris. Fins i tot, tenia la seva pròpia companyia de teatre, Muac Teatro, juntament amb Ana García. 

La seva família i amics han agraït totes les mostres d'afecte rebudes, tant dels fans com dels companys. El seu entorn la va acomiadar ahir de 16.00 a 20.00 h, però també tindran la possibilitat de fer-ho avui, de 10.00 h a 14.00 h.