Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Aldi

Amb l'ESO és suficient: Les 1.000 ofertes de feina que té Aldi a Espanya

Descobreix les noves ofertes de feina d'Aldi i els requisits que cal complir

Aldi és un dels supermercats més coneguts del nostre país. La cadena alemanya es troba en expansió a Espanya i això fa que siguin moltes les ofertes de feina que hi ha en aquest moment.

Els llocs de treball tenen diverses condicions, segons l'experiència o els estudis. No obstant això, conèixer totes les ofertes és imprescindible, ja que n'hi ha ni més ni menys que 1.000 de diferents.

D'altra banda, una altra de les coses que cal tenir en compte sobre aquesta nova tanda d'ofertes és que la majoria tenen sous molt suculents. Sens dubte, si estàs buscant feina, has de fer una ullada pels llocs més demandats d'Aldi.

L'expansió d'Aldi continua a tota Espanya

Segur que ja has entrat alguna vegada a Aldi. Tot i que fa uns anys no era un dels supermercats més coneguts, avui dia la cadena es troba en expansió per Espanya, cosa que fa que cada cop siguin més les botigues obertes pel nostre país.

Foto d'un carro de la compra.
Aldi obrirà 40 botigues d'aquí a unes setmanes | Getty Images

Això, així mateix, es tradueix en una demanda més gran de treballadors. Concretament, Aldi ja compta amb unes 400 botigues repartides per la nostra geografia. A més, ja té en ment obrir-ne 40 més durant les pròximes setmanes a diferents ciutats.

Gràcies a totes aquestes inauguracions, ja són centenars les ofertes de feina que han llançat des del supermercat i,per accedir-hi, n'hi ha prou amb complir una sèrie de  senzills requisits.

Aquestes són les noves ofertes de feina d'Aldi

Les ofertes de feina que ha llançat Aldi en aquests darrers temps tenen com a objectiu cobrir diverses vacants repartides per diferents ciutats a Espanya. Això vol dir que els llocs també són diferents. És a dir, hi ha ofertes per cobrir vacants de comptables, de responsables de botigues, de col·laboradors, de tècnics o d'administratius, entre d'altres.

D'altra banda, també és interessant saber que els sous varien des de 14.880,52 euros fins a 18.209,84 euros anuals. És a dir, com a mínim, el salari parteix de més de 1.000 euros mensuals.

Una cistella de la compra
Els sous poden superar els 18.200 euros anuals | Getty Images

 

Quins requisits cal complir per accedir-hi

Una altra de les coses que és important saber sobre les noves ofertes de treball d'Aldi és que els requisits per accedir-hi són diferents depenent del lloc que vulguis aconseguir.

Per exemple, una dada molt interessant és que, per accedir als llocs de col·laboradors, n'hi ha prou amb tenir el títol d'ESO.

D'altra banda, per ser adjunts responsables, per exemple, n'hi ha prou amb tenir un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior, així com el títol de Batxillerat. Una de les millors maneres de conèixer tots els requisits, així com les diferents ofertes de treball que hi ha disponibles, és accedir a la pàgina oficial d'Aldi.

Allí podràs consultar tots els llocs de treball que estan lliures en aquest moment, així com les ciutats on es troben disponibles, els sous i la resta de condicions en cada cas.

Un passadís de supermercat amb un carro
Per accedir a algunes ofertes d'Aldi només cal tenir l'ESO | GETTY IMAGES

 

Ofertes de feina relacionades amb la venda online d'Aldi

Cada vegada són més els supermercats que compten amb pàgina web per poder vendre en línia. Tot i això, Aldi, de moment, no es troba entre ells. De totes maneres, sí que és possible veure el catàleg disponible de forma en línia.

Una de les millors notícies que han arribat des del supermercat, però, és que cada vegada queda menys temps perquè Aldi inauguri la venda online. Això serà molt ben rebut pels seus clients habituals i pretén assolir un nou públic.

Això fa que, dins de la secció d'ocupació, també es puguin trobar diversos llocs relacionats amb aquest procés. És a dir, per servir el client a través de diferents mitjans com la pàgina web o l'aplicació.