Raquel Sánchez Silva presentando la tercera edición de 'Maestros de la Costura', el 23 de enero de 2020 Zona de los archivos adjuntos

L'espectacular canvi de Raquel Sánchez Silva per culpa de la quarantena

La presentadora ha sorprès amb una imatge sense maquillar, completament natural

Raquel Sánchez Silva  acaba de sorprendre a tots els seus seguidors d'Instagram amb una publicació en la qual reflecteix tota la seva bellesa natural. En plena crisi del coronavirus, la presentadora es troba confinada a casa respectant les restriccions de mobilitat imposades per l'estat d'alarma. Unes regles que li impedeixen, com a la resta d'espanyols, anar a la perruqueria, entre altres llocs no essencials.

Raquel Sánchez Silva, irreconeixible i natural

No obstant això, el seu pèl sense tenyir amb abundants cabells blancs i la seva cara sense cap rastre de maquillatge no li han impedit pujar una bonica instantània en la qual apareix estirada al llit. «#CanesiManta. #Clásicosdelacuarentena. Espero que seguiu molt, molt bé. Una abraçada enorme a tots» va ser el text amb el qual va acompanyar la fotografia.

Tres hores després de compartir la imatge, la publicació va arribar gairebé a 5.000 'likes', i més de 300 comentaris, gairebé tots positius cap a la presentadora. «El teu somriure i els teus clotets no la tapen ni els cabells blancs ni la manta», «Ets guapíssima així natural» o «Fins i tot els cabells blancs et queden divinament» van ser alguns dels comentaris més destacats.

Reaccions de tota mena dels seus fans

La majoria dels seus seguidors, acostumats a veure a la presentadora sempre maquillada i arreglada, no van dubtar a lloar Raquel per la seva valentia de pujar una foto natural. «Ets precioses i valent. A veure quantes artistes s'atreveixen a pujar una imatge així», comentava una usuària.

Encara que com succeeix amb tot, sempre hi ha algun comentari que no és del tot favorable. És el cas d'una usuària que opina que la presentadora està «molt millor sense cabells blancs perquè sembla que tens 30 anys més» assenyalava aquesta usuària.