Un participant de l'assaig clínic al punt d'atenció situat al Camp Nou

Mor Ben, un estimat treballador del Barça

En un principi es va informar que l'home patia la Covid-19

Actualització 12.12 h

En un primer moment les fonts apuntaven que Ben va morir per culpa del coronavirus. Tanmateix, el departament de premsa del club blaugrana ho ha desmentit en declaracions a aquest mitjà. A més, el Barça indica que l'home va morir ara fa dues setmanes.

El Barça travessa aquests dies una nova crisi, amb la dimissió sorpresa de diversos directius el passat dijous. Ara bé, aquest dissabte també s'ha sabut una notícia molt més trista, i és que ha mortBen, un estimat treballador de l'equip de seguretat de l'equip. 

Ben, un treballador molt estimat al Camp Nou

Tal com ha compartit la periodista esportiva Noelia Déniz a les xarxes socials, Ben ha mort aquest dissabte al matí ara fa dues setmanes. «Una persona amable, que sempre tenia un somriure i un gest d'afecte cap a mi», ha escrit la periodista al seu perfil de Twitter

Recordem que en aquests moments la Lliga està completament aturada, i no es disputa cap partit ni al Camp Nou ni al Palau Blaugrana, llocs on treballava Ben, Ara bé, tal com la mateixa Noelia assenyala, «el seu buit serà notable» quan la pandèmia acabi, i es tornin a disputar competicions. Descansa en pau, Ben.