Imatge del Dragon Khan de Port Aventura

L'espectacular decisió que ha pres PortAventura amb els seus clients

La decisió vol compensar als usuaris

Port Aventura llança la casa per la finestra aquest estiu. I, és que, el parc d'atraccions no deixa d'anunciar novetats per aquesta temporada. 

Les cues virtuals i la inauguració de noves atraccions han estat la principal novetat, però ara ha anunciat que regalarà entrades a totes les persones que siguin designades per membres d'una mesa electoral en els comicis a les corts generals espanyoles del 23 de juliol. 

#Queemtoquimesa

La campanya, sota el nom #queemtoquimesa pretén oferir «una bona notícia i un al·licient extra» a totes aquelles persones que en els pròxims dies rebran les notificacions per ser membres de mesa.

Segons els càlculs de la companyia, més de 53.000 persones seran citades a les meses electorals, entre presidents, vocals i suplents. 

Imatge de la nova campanya publicitaria de Port Aventura
Imatge del cartell de la nova campanya publicitària. | ACN

«Port Aventura World endolceix el tràngol amb una entrada gratis per a tots els designats», han anunciat des del parc. Les entrades es podran demanar fins al mateix 23 de juliol a través d'un espai que s'habilitarà al web de PortAventura. Per tal d'aconseguir el 'premi', caldrà presentar el document oficial de citació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!